Vraća se!

Maja Šuput samo u ogrtaču najavila ono što se dugo čeka: ''Jeste li spremni za malo zabave?''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je na Instagramu najavila povratak showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je gledamo u ulozi voditeljice.

Omiljeni show "Tvoje lice zvuči poznato" u nedjelju se vraća na male ekrane u programu Nove TV, kroz koji će nas uz Franu Ridjana voditi i pjevačica Maja Šuput, koja se i više nego sjajno snašla u voditeljskoj ulozi u dosad prikazanim emisijama.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Spremni smo za nedjelju i nastavak TLZP-a. Queen mood on. Jeste li spremni za malo tv zabave", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj ju njezin tim uređuje za izlazak pred kamere, a tu je i njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić koji se brine da zablista u prekrasnim odjevnim kombinacijama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

"Ti si kraljica naša", poručio joj je jedan od obožavatelja i tako dao do znanja da je jedva čeka vidjeti na malim ekranima.

Maja je ovih dana imala i dodatan razlog za slavlje, navršila je 41. rođendan, a obožavatelji su je tim povodom zasuli čestitkama na društvenim mrežama od kojih je neke i javno podijelila.

Nova doza zabave u novim nastavcima showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' očekuje vas uskoro na Novoj TV!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) +0 Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Kći bivšeg para ipak nije sigurna da želi biti dječak? Nakon dugo vremena odjenula suknju i pustila kosu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene