Bit će vam poznata!

Šuput proslavila Valentinovo u haljini kojom je ljetos skrivala trudnoću, u istoj je uživala u Dubrovniku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput na Instagramu je pokazala kako je sa suprugom Nenadom Tatarinovom proslavila Valentinovo, a njezina haljina odmah će vam biti poznata.

Nakon što se na Instagramu pohvalila poklonima koje dobila za Valentinovo, pjevačica Maja Šuput Dan zaljubljenih obilježila je i romantičnim fotkama sa suprugom Nenadom Tatarinovom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

"Ovogodišnja formula za posebno Valentinovo", napisala je Maja pored fotki na kojima pozira u suprugovu zagrljaju uz hešteg "za sreću je potrebno troje". Na fotkama je istaknula svoj poveći trudnički trbuh, i to u haljini kojom je ljetos skrivala trudnoću.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Naime, Maja je u istoj haljini snimljena na dubrovačkom Stradunu pred kraj srpnja prošle godine, a već tada je bila u drugom stanju, no vijest o trudnoći objavila je tek u listopadu.

"Baš ste prekrasni", "Majo, sjajiš", "Divni ste", pisali su joj pratitelji koji su joj ispod fotki na kojima pozira sa suprugom lijepili i srca te su je obasuli i s više od 25 tisuća lajkova.

Prošlog tjedan otkrila je da je ušla u osmi mjesec trudnoće, a na svojem je Instagramu pokazala i kako je uredila sobu za bebu. Nenad i Maja otkrili su da će dobiti sina, a ovo će im oboma biti prvo dijete.

Iako je u visokom stupnju trudnoće, Šuput i dalje neumorno radi, a trenutačno snima novu sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojemu će ponovno biti voditeljica, nakon što je u toj ulozi u protekloj sezoni oduševila publiku.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina +0 Albina Celebrity Pobjednica Dore ima razlog za sreću i u privatnom životu, evo tko je nogometaš koji je ukrao njezino srce!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene