Maja Šuput je na Instagramu obilježila ulazak u osmi mjesec trudnoće fotografijom s ultrazvuka na kojoj je njen sin zauzeo zanimljivu pozu.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput (41) ne skriva koliko je uzbuđena što će postati majka, a na svojem Instagramu bilježi sve najvažnije trudničke trenutke.

Vezani članci Maja Šuput Šuput otkrila gdje je otputovala sa suprugom i sinom pa očarala obožavatelje u prozirnoj čipkastoj haljini Marko Grubnić, Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak ANKETA: Pljušte pohvale za izdanja Maje, Nives i Indire, stvarno je teško reći koja je bila ljepša!

Sada je podijelila fotografiju s ultrazvuka kojom je proslavila ulazak u osmi mjesec trudnoće.

"Baš sjedim nešto i razmišljam", napisala je Maja pored fotke s ultrazvuka na kojoj je njen sin zauzeo mislilačku pozu, a dodala je i heštegove "ljubav mog života" i "pametno moje".

"Radi planove, kao i mama", "A sunce, isti ti", "Preslatko", "Na mamu", pisali su joj pratitelji koje je nasmijala bebina poza i koji su već uočili sličnosti između njega i Maje, a mnogi su joj poručili i da će biti odlična mama.

Pjevačica je svojem nerođenom sinu već isplanirala i druženje s djetetom komičara Ivana Šarića i manekenke Korane Gvozdić, koje je također još uvijek u trbuhu, te je svojim komentarom na Šarićevu objavu nasmijala mnoge.

Maji i njezinom suprugu Nenadu Tatarinovu ovo će biti prvo dijete, a otkrili su kako mu planiraju dati strano ime.

Nakon što je pet mjeseci skrivala da čeka bebu s novim dečkom, naša voditeljica sada je pokazala trudnički trbuh