Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj sa suprugom Nenadom Tatarinovom pozira na plaži u Dubaiju, kamo su otputovali u prosincu prošle godine.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput (41) na svojem Instagramu je otkrila da je pred kraj prošle godine od zime pobjegla na egzotičnu lokaciju.

Vezani članci Maja Šuput - 2 Maja Šuput podijelila najnoviju trudničku fotografiju, trbuščić je sve veći i veći: ''U 7. mjesecu'' Maja Šuput Maja Šuput u uskoj haljini s prorezima dočekala novu godinu i pokazala sve veći trudnički trbuh

Objavila je fotografiju s plaže na kojoj pozira u zanimljivom jednodijelnom kupaćem kostimu s čipkom i volanima dok joj suprug Nenad Tatarinov (38) ljubi trudnički trbuh.

"Početkom prošlog mjeseca (dakle prije Božića i puno prije potresa) otisnuli smo se na posljednje putovanje udvoje. Kako ne mogu zakinuti svoje vjerne pratitelje na Instagramu za ovaj 'plus size beach body' i zapravo za cijelu trudničku avanturu na pijesku, vodim vas na virtualno putovanje Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Jutra počinju s plažom, gdje kroz laganih 28 Celzijevih stupnjeva puše blagi povjetarac i tatinim poljupcima u moj tobolac koji priča pišonji kako je brzo s nama. Ako mislite da je tu trbuh velik, trebate me vidjeti sad nakon mjesec dana", napisala je Maja u opisu romantične i egzotične fotografije iz Dubaija.

No trudnoj pjevačici to ipak nije bilo posljednje putovanje prije rođenja sinčića. Šuput je novu godinu započela poslovnim putom u Italiju, iz koje se vratila prošli vikend. Tada je na Instagramu pokazala i kako izgleda njezin trudnički trbuh mjesec dana nakon Dubaija, i to fotkom na kojoj je pozirala sa svojom lijepom mamom Danicom.

Maja je trenutačno u sedmom mjesecu trudnoće i trebala bi roditi na proljeće, a njoj i Nenadu, za kojega se udala u svibnju 2019. godine, ovo će biti prvo dijete.

Njihove prisne fotografije obilaze svijet, kao i mini modeli kupaćih s tangicama koje ona nosi