Maja Šuput na Instagramu objavila fotografije u kupaćem kostimu s odmora na Korčuli koju je posjetila sa suprugom Nenadom Tatarinovim.

Galerija


Maja Šuput uživa na odmoru sa suprugom Nenadom Tatarinovim, a uz to svoje obožavatelje uveseljeva fotografijama u kupaćim kostimima koje objavljuje na društvenim mrežama i koje pokazuju svu njezinu raskoš.

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput podijelila intimnu situaciju na Instagramu, pa sve raznježila: "Jedan od najčudesnijih trenutaka u mom životu" Maja Šuput Šuput provocira Instagram vrućim fotografijama s Balija: "Ova je po odabiru mog muža"

Maja je tako pokazala besprijekornu liniju i obline u jednodijelnim kupaćim kostimima, pozirajući na terasi hotela na Korčuli u kojem je odsjela, a nije propustila fotografirati se i na jet-skiju.

Kada nije na plaži, s Nenadom uživa u finim ručkovima i večerima i ne zabrinjava se previše hoće li prikupiti koji kilogram viška, no neki su se zapitali kako je moguće da ima tako uzak struk.

"Koliko ljepote na jednom mjestu", "Majice prekrasna, tijelo idealno", "Ajme, predivna si", "Premoćna", "Živa vatra", "A kako struk izgleda tako usko, što je to nešto ispod kupaćeg", "Slatkica", "Goriš", dio je komentara koje je dobila od obožavatelja.

Tko je multimilijunaš koji ljetuje u Hrvatskoj s hrpom djevojaka i hvali se raskalašenim stilom života?