Maja Šuput je na Instagramu čestitala Korani Gvozdić i Ivanu Šariću na vijesti da će postati roditelji, a njen komentar skupio je preko 150 lajkova.

Galerija


Otkako su otkrili da će postati roditelji, popularni komičar Ivan Šarić i njegova djevojka, manekenka Korana Gvozdić ne prestaju dobivati čestitke.

Vezani članci Maja Šuput Maja na odmoru ponosno pokazala trbušne mišiće, pripijene tajice i kratki top začinila je svojim omiljenim detaljem Maja Šuput Šuput u mini haljini ostavila obožavatelje u čudu, mnogi ne vjeruju kako izgleda tri mjeseca od poroda

Čestitkama se sada pridružila i Maja Šuput, koja također sa suprugom Nenadom Tatarinovim čeka bebu, a njezin komentar odmah je postao hit na Instagramu.

"Jupi! Imamo mega ekipu za parkić. Ako je curka predbilježit ću malog na prvi dejt, a ako je dečko imamo ekipu za poduzetničke baby sastanke", napisala je pjevačica i u kratkom roku skupila preko 150 lajkova.

No iako je detaljno razradila planove za druženje njihove djece prije njihova rođenja, dobila je još jedan prijedlog, a vjerujemo da se ovakvom odgovoru nije nadala.

"A i ako je dečko, nikad ne znaš, i tad može biti dejt", napisala joj je jedna pratiteljica Ivana Šarića koja je također svojim komentarom skupila hrpu lajkova, no Maja joj još nije ništa odgovorila.

Inače, Korana i Ivan još nisu otkrili spol svoje bebe, dok je već neko vrijeme poznato da će Maja roditi sina.

Odnos Melanije i Trumpa svima je pomalo bizaran, ali sad je konačno otkrivena prava istina u koju će mnogi teško povjerovati

Nera Stipičević progovorila o zlostavljanju: "Bilo je strašno, znala sam se tresti cijeli dan"