presmiješno!

Komentar Maje Šuput ispod objave Ivana Šarića postao je hit, no sigurno se nije nadala ovakvom odgovoru

Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) +0 Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput je na Instagramu čestitala Korani Gvozdić i Ivanu Šariću na vijesti da će postati roditelji, a njen komentar skupio je preko 150 lajkova.

Otkako su otkrili da će postati roditelji, popularni komičar Ivan Šarić i njegova djevojka, manekenka Korana Gvozdić ne prestaju dobivati čestitke.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić "Naša snaga je njihova hrabrost!" Jedan od omiljenih domaćih parova sa sinčićem je prošao kroz težak period, a sada su predivnom obiteljskom fotkom obilježili njegov važan dan!

Čestitkama se sada pridružila i Maja Šuput, koja također sa suprugom Nenadom Tatarinovim čeka bebu, a njezin komentar odmah je postao hit na Instagramu.

"Jupi! Imamo mega ekipu za parkić. Ako je curka predbilježit ću malog na prvi dejt, a ako je dečko imamo ekipu za poduzetničke baby sastanke", napisala je pjevačica i u kratkom roku skupila preko 150 lajkova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric)

No iako je detaljno razradila planove za druženje njihove djece prije njihova rođenja, dobila je još jedan prijedlog, a vjerujemo da se ovakvom odgovoru nije nadala.

"A i ako je dečko, nikad ne znaš, i tad može biti dejt", napisala joj je jedna pratiteljica Ivana Šarića koja je također svojim komentarom skupila hrpu lajkova, no Maja joj još nije ništa odgovorila.

Inače, Korana i Ivan još nisu otkrili spol svoje bebe, dok je već neko vrijeme poznato da će Maja roditi sina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene