Ups!

Maja komentirala ultrakratku haljinu u kojoj je držala svoj prvi govor: "Navukla bih ju da sam znala!"

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput komentirala je dužinu haljine koju je odlučila odjenuti za jednu ozbiljnu, poslovnu prigodu.

Jedna od naših najzaposlenijih pjevačica, koju gledamo i kao članicu žirija showa Supertalent, 40-godišnja Maja Šuput blistala je uz svog supruga Nenada Tatarinova na kongresu HOK koji se održavao u Šibeniku.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

Maja je pažnju plijenila, kao i uvijek pomno sređena, u ultrakratkoj ljubičastoj haljinici i bijelom sakou koji je uskladila s visokim čizmama iste boje.

Nakon što je u medijima osvanula njihova zajednička fotografija, Maja ju je odlučila prokomentirati i na svom profilu na Instagramu, gdje ju trenutačno prati 415 tisuća ljudi.

"Da sam znala da će netko slikati moj prvi govor na panelu ZAMP-a o važnosti glazbe, navukla bih ja tu haljinicu. Ali zato mi je mužić top", napisala je Maja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Bračni par Tatarinov doista blista i očito je da im zajednički život itekako godi, a to, naravno, primjećuju i Majini obožavatelji.

"Neka, dobro je i ovako", "Da ja imam takve nožice, i ja bih tako hodala", "Vi i vaš suprug ste predivan par", "Najljepši par", "On je top, a ti bomba", "Kralj i kraljica", zaključili su u komentarima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) +1 Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Celebrity Slatki dječak s fotke danas je uspješan Hrvat s prelijepom zaručnicom i rasprodanim dvoranama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene