Maja Šuput komentirala je dužinu haljine koju je odlučila odjenuti za jednu ozbiljnu, poslovnu prigodu.

Galerija


Jedna od naših najzaposlenijih pjevačica, koju gledamo i kao članicu žirija showa Supertalent, 40-godišnja Maja Šuput blistala je uz svog supruga Nenada Tatarinova na kongresu HOK koji se održavao u Šibeniku.

Vezani članci Tko se sve od naših slavnih vjenčao u protekloj godini - 8 Brojne nove ljubavi i vjenčanja: Koji su poznati domaći parovi uplovili u bračnu luku u 2019. godini? Maja Šuput Luksuz u kojem Šuput boravi s mužem teško je opisati, a jedna prostorija posebno ju je oduševila

Maja je pažnju plijenila, kao i uvijek pomno sređena, u ultrakratkoj ljubičastoj haljinici i bijelom sakou koji je uskladila s visokim čizmama iste boje.

Nakon što je u medijima osvanula njihova zajednička fotografija, Maja ju je odlučila prokomentirati i na svom profilu na Instagramu, gdje ju trenutačno prati 415 tisuća ljudi.

"Da sam znala da će netko slikati moj prvi govor na panelu ZAMP-a o važnosti glazbe, navukla bih ja tu haljinicu. Ali zato mi je mužić top", napisala je Maja.

Bračni par Tatarinov doista blista i očito je da im zajednički život itekako godi, a to, naravno, primjećuju i Majini obožavatelji.

"Neka, dobro je i ovako", "Da ja imam takve nožice, i ja bih tako hodala", "Vi i vaš suprug ste predivan par", "Najljepši par", "On je top, a ti bomba", "Kralj i kraljica", zaključili su u komentarima.

Slatki dječak s fotke danas je uspješan Hrvat s prelijepom zaručnicom i rasprodanim dvoranama