Zahuktalo se!

Šuput bez pardona: ''Pitali smo se je li moguće da imaš ovakvo tijelo, to su umjetne grudi?''

TLZP: Fabijan Pavao Medvešak kao Dua Lipa TLZP: Fabijan Pavao Medvešak kao Dua Lipa Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 TLZP: Fabijan Pavao Medvešak kao Dua Lipa Galerija

Fabijan Pavao Medvešek prošle je nedjelje uskočio u nešto malo odjevnog materijala i pjevao poput atraktivne pjevačice Due Lipe, a njegovu pojavu nisu propustili komentirati Maja Šuput i Frano Ridjan.

U osmoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Fabijana Pavla Mevešeka gledali smo u ulozi pjevačice Due Lipe.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Za kostim koji je nosio on je sam zaključio da mu djeluje kao da ima samo 20 grama tekstila na sebi - ako. Njegovu pojavu komentirali su i Maja Šuput te Frano Ridjan, i to u svom stilu. 

''Frano i ja smo komentirali je li moguće da ti imaš takvo tijelo, ovo su umjetne grudi? Izgledaš senzacionalno!'' zaključila je voditeljica showa. 

Njegov nastup šaljivo su komentirali i članovi žirija.

''Fabijan i ja smo odrasli skupa u Trnskom. I sjećam se kad se šetao s mamom, a sad nekoliko godina poslije gledam ovo! Kako je moguće da naš posao od ovoga učini ovo, barataš pozornicom, svestran si, super'', zaključio je Igor Mešin. 

Svi su čekali Nivesin komentar. 

''Originalan nastup je nebitan u ovom slučaju, vidljivo je da pristupaš odlično i predano svakom zadatku. Ovo je bilo neko golicanje, primjećujem da nemaš nekih tragova senzualnosti u sebi i mogu samo reći - hvala Bogu'', rekla je za kraj. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene