'nema dalje'

Maja Šuput: 'On je meni sve kako jedan muškarac treba izgledati'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Proslavila je pobjeduu showu 'Tvoje lice zvuči poznato' velikim tulumom, a sada se sprema i za novi nastup. Maja nam je otkrila i neke detalje sa seta...

Pjevačica Maja Šuput odnijela je pobjedu u trećoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato kao Robin Thiche za kojega kaže da joj je jako seksi!

Pogledaj i ovo Antonija Šola uvijek ista Ljudi se čude koliko Antonija Šola stvarno ima godina: "Ostala u 2005. godini, žena ne stari!''

Ovako je Maja Šuput proslavila pobjedu na TLZP

'Robin Thicke je stvarno zakon. On je meni sve kako jedan muškarac treba izgledati. Ja to ne kažem jer to sad kao paše nego ja sam ozbiljno u svim svojim intervjuima rekla da ja volim muškarca u odijelu i bijeloj košulji I to je to. Za mene to je muškarac i nema dalje. To kako on zrači, bez imalo napora, on se uopće ne trudi, on flerta, a da ni ne flerta’, otkrila nam je Maja u intervjuu kojeg u cijelosti možete pročitati na službenoj stranici tvojelice.dnevnik.hr.

U novoj epizodi u nedjelju gledat ćemo je kao Šabana Bajramovića. Kako bi doživljaj bio potpun Maja se pobrinula u show dovesti poznati romski sastav  Bahtali Rota. Nikako ne propustite!
 

 

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene