Maja Šuput, koja je dobila nadimak kraljica svadbi, raduje se što će opet moći pjevati na vjenčanjima.

Galerija


Maja Šuput (40) pokazala je koliko je oduševljena nakon što su ublažene mjere protiv koronavirusa i ponovno dopuštena vjenčanja. 

Vezani članci Maja Šuput Šuput na simboličan način uputila posljednji pozdrav preminuloj djevojčici iz Klaićeve: "Počivaj u miru dragi anđele" Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja i Nenad baš uživaju u prvom Uskrsu sa sinčićem, a ne mogu sakriti ni koliko su zaljubljeni jedno u drugo

Pjevačica, koja nosi nadimak kraljica svadbi, progovorila je toj vijesti na svom Instagramu. "Nitko sretniji od mene jer su opet dopuštena vjenčanja sa pravom feštom. E sad tko će od vas biti zadovoljan sa 100 gostiju unutra, 300 vani i tko je sve morao dugo planiranu svadbu prebaciti na drugi termin, to je druga priča...Tko će od prebačenih sad vraćati natrag termin? Kreće novo planiranje , malo svježeg stresa i uzbuđenja svakako. Što vi kazete na sve ovo?", napisala je Maja

Na njezinu objavu se prvi nadovezao Dalibor Petko. "Kažem samo jednu rečenicu: 'Vadi kume keš, keš' ", napisao je Petko dio teksta iz njezine pjesme "Svatovska". 

Majini pratitelji su komentirali kako su odgodili vjenčanje dok je dio ostavio stari datum, a neki su istaknuli da im je još prerano za feštu. "Nek' si ti nama ona dobra stara. Bravo, Majo", "Uskoro i na našoj svadbi", napisali su pjevačici. 

Inače, Šuput se uskoro vraća na Novu TV kao voditeljica u showu "Tvoje lice zvuči poznato" skupa s Franom Ridjanom. S obzirom na povoljnu epidemiološku situaciju, sudionici showa i produkcija sretni su što su opet na okupu i nastavljaju raditi na ovom iznimnom projektu.

Nova TV osigurala je sve uvjete kako bi uz pridržavanje svih mjera i standarda neometano nastavila sa snimanjem. "''Naravno da se veselim, nisam mogla dočekati, svaki dan smo se mi koji radimo na projektu dopisivali kad ćemo krenuti dalje sa snimanjem. Zaista je svima nama to sad prioritet i konačno prilika ne samo da se družimo već i da radimo", ispričala je Maja. 

Domaća glumica već uskočila u bikini, pa izazvala divljenje savršenom linijom: "Prava zgodnica"