Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s torbom spremnom za odlazak u rodilište.

Galerija


Maja Šuput spremna je za odlazak u rodilište, a time se pohvalila i svojim pratiteljima na Instagramu, kojima je otkrila da je torba sa stvarima već spremna.

Vezani članci Maja Šuput - 1 Maja Šuput svojim fotografijama pokrenula žustru raspravu obožavatelja koji se ne mogu složiti oko jedne stvari, prikupila i više od 26.000 lajkova Maja Šuput Šuput ispričala kako je biti trudnica u vrijeme pandemije i potresa, ali i zašto joj je bio potreban put u Dubai

"Najslađe pakiranje torbe. Torba za rodilište je spremna za svaki slučaj pa nek' čeka koliko treba", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj pozira u svilenoj pidžami ispod koje je sakrila trbuh i velikim osmijehom na licu bez kojeg je ovih dana rijetko kada viđamo.

"Predivna torba, ali ja trbuh ne vidim", "Može neki story što si sve stavila unutra", "Kad god krenula, nek' ti bude sretno, draga Maja", "Neka ti je sretno i blagoslovljeno", "I ja bih takvu torbu", "Srećica moja, ona meni spremna", neki su od komentara njezinih obožavatelja.

Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov ne kriju uzbuđenje zbog toga što će uskoro postati roditelji, a sin bi trebao doći na svijet polovicom mjeseca ožujka. Maja je u nedavnom intervjuu za IN magazin otkrila kako bi mu voljela dati neko strano, zvučno ime, a nedavno je pokazala i preslatku dječju sobu, pri čijem je uređenju pazila na baš svaki detalj.

Nakon svih sukoba Nina Kraljić povukla konačan potez, rijetko tko je očekivao da će doći do ovoga!

Pamtimo je kao sitnu mršavicu, ali s godinama su joj zaštitni znak postale bujne obline