Maja Šuput je na svom Instagramu objavila video prvog ultrazvuka, koji nije propustio ni njezin suprug Nenad Tatarinov.

Galerija


Pjevačica i voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato"Maja Šuput uživa u prvoj trudnoći i ne krije ushićenje zbog toga. Sa svojim obožavateljima na Instagramu podijelila je intiman trenutak u kojem su ona i njezin suprug Nenad Tatarinov prvi put vidjeli svoju bebu.

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput nije mogla izdržati pa je fanovima otkrila što radi: "Mogu prenijeti samo svoju sreću i uzbuđenje!" Maja Šuput - 2 Maja Šuput podijelila najnoviju trudničku fotografiju, trbuščić je sve veći i veći: ''U 7. mjesecu''

"19. 9. Jedan od najčudesnijih trenutaka u mom životu. Kad prvi put vidiš ovako bebu, osjećaj je neopisiv. Beba udobno sjedi, nismo vidjeli spol. Ovo je bio 12. tjedan. Što mislite, je l' cura ili dečko?" napisala je Maja uz objavljeni video i sliku ultrazvuka.

"Curka, već se vidi da je mamina", "Nek' je živo i zdravo dijete, pa što bude curica ili dečko, samo da sve bude u redu", "Čestitam, a nadamo se curici, da imaš nasljednicu", "Ja mislim da je cura", "Čestitam, možda će biti curica slična na svoju predivnu lijepu mamu, a ni tatu ne smijemo zaboraviti", "Ja mislim da je dečko", " Jedva čekamo vidjeti je li to mala princeza ili mali princ", "Dečko mali", podijeljena su mišljenja njezinih obožavatelja, koji će na tu točnu informaciju morati još malo pričekati.

Pričekati još malo moramo i do nedjelje, kada Maju gledamo u novoj epizoda showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem će nas uz Franu Ridjanu voditi kroz transformacije kandidata i njihove nastupe.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Igor Kojić više ne prati samo Severinu na Instagramu, dodao je još jedan profil pa sve iznenadio odabirom