Maja Šuput i Nenad Tatarinov već su nekoliko dana u Dubrovniku, a na društvenim mrežama dijele s obožavateljima što sve rade.

Galerija


Maja Šuput već par tjedana odmara na Jadranu, a posljednjih dana sa suprugom Nenadom Tatarinovim uživa u Dubrovniku. Redovito svojih 448 tisuća pratitelja na Instagramu obavještava o tome gdje je i što radi, a Šuput zaista zna uživati.

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput slavi rođendan u uskoj bijeloj haljini s prozirnom čipkom: "Danas je moj dan" Maja Šuput Maja Šuput prije 15 godina je još bila brineta, procurile fotke koje pokazuju i koliko je pjevačica otad promijenila stil

Maja je na brodu pozirala u zelenom i ružičastom badiću, a u svim kombinacijama je istaknula svoju zavidnu liniju. Sve je zadivila svojim stasom te je pobrala hrpu komplimenata i tisuće lajkova.

Nedavnom objavom je dodatno zagolicala maštu obožavateljima kada je pozirala u duboko rezanoj haljini ispod koje nije nosila donje rublje te je umalo pokazala i više nego je trebala.

Maju i Nenada su fotografi uhvatili i tijekom šetnje dubrovačkim Stradunom, za koju je odabrala lepršavu crvenu haljinu. Iako zbog pandemije koronavirusa ne održava nastupe tako često kao nekad, Maja je nedavno nastupila u Šibeniku, a suprug je u svemu podržava te je prati u svim njezinim avanturama.

Preminuo Rajko Dujmić: Jedan od najboljih hrvatskih skladatelja izgubio je bitku za život nakon teške nesreće