"Čupko mali"

Frizura Majina Blooma pravi je hit na novim fotkama, a s mamom je pozirao na posebnom mjestu!

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Fabijan Pavao Medvešek i Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +12 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput povela je sina Blooma na snimanje nove sezone showa "Supertalent", gdje su zajedno pozirali za stolom žirija, a fotografije je objavila na Instagramu.

Pjevačica Maja Šuput trenutačno snima novu sezonu showa Nove TV "Supertalent", u kojem je članica žirija, a na snimanjima je posjećuje i sinčić Bloom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Ma kako oni uživaju! Za obitelj Šuput ljeto već je počelo, evo u kojoj avanturi i outfitu njezin sin ovaj put skuplja simpatije!

Tako je nedavno objavila njegov presladak video s pozornice popularnog showa, a sada su skupa pozirali za stolom žirija.

"Na setu s mamom. Moj jedini i najbolji zlatni gumb", napisala je Šuput u opisu fotki, na kojima je svu pozornost ukrala Bloomova frizura.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Presladak je", "Kosica je sve", "Čupko mali", "Pa dobro koliko to dijete može biti slatko", "Med medeni", "Kakvu kosu ima", "Frizurica je vrh", "Predivna beba", samo su neki od brojnih komentara koje su dobili, a komplimenti nisu zaobišli ni Maju, koja je pratitelje posebno oduševila kopčom za kosu sa svojim imenom.

Šuput ne krije uzbuđenje zbog početka snimanja nove sezone Supertalenta, a jedva je dočekala i pohvaliti se novim kolegom u žiriju, glumcem Fabijanom Pavlom Medvešekom, koji će zamijeniti kolegu Janka Popovića Volarića.

Naime, Janko je od showa u kojem je sudjelovao četiri godine morao odustati zbog prenatrpanog rasporeda, a ostatak žirija, koji uz Maju čine još Davor Bilman i Martina Tomčić, ostaje nepromijenjen.

I ulozi voditelja opet gledat ćemo uhodani dvojac - Igora Mešina i Franu Ridjana, a nova sezona showa "Supertalent" s emitiranjem počinje najesen.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović - 2 Goran Bregović - 2 Goran Bregović - 1 Goran Bregović - 5 +8 Goran Bregović - 4 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda vila na Jadranu koju je Brega kupio svojim kćerima i supruzi da imaju idealno mjesto za ljetovanje

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Caroline Byron i Alana Howarda - 1 Caroline Byron - 2 Vjenčanje Caroline Byron i Alana Howarda - 2 Vjenčanje Caroline Byron i Alana Howarda - 3 +7 Vjenčanje Caroline Byron i Alana Howarda - 4 Zanimljivosti Vjenčanje milijardera i kuharice koje nije naišlo na odobrenje stanovnika jednog od najljepših mjesta u susjednoj zemlji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene