Pjevačice Maja Šuput i Nina Badrić susrele su se na Korčuli, a obje su objavile zajedničku fotografiju na Instagramu.

Galerija


Maja Šuput se nakon putobvanja Lijepom Našom vratila na Korčulu, gdje se susrela i s prijateljicom i kolegicom Ninom Badrić. Na Instagramu je podijelila zajedničku fotografiju, a isto je učinila i Nina Badrić. Pjevačice su pokupile brojne komplimente na račun svoga izgleda.

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput pokazala brata svog muža Nenada, ali i preslatkog člana obitelji koji se rodio gotovo isti dan kad i njezin sinčić! Maja Šuput Pogledajte haljinu Maje Šuput zbog koje joj je Navojec rekao da izgleda kao predivna anđeoska pahuljica!

"Svi slučajni susreti su unaprijed zakazani", našalila se Badrić u opisu fotografije, koju su komentirala i brojna poznata domaća lica. Među njima je i poduzetnica Snježana Mehun, koja je Nini poručila da je očigledno smršavjela otkako su se posljednji put vidjele.

"Prekrasne ste", "Zaustavile ste vrijeme, onak, 20 godina unatrag", "Ljepotice", samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Šuput je posljednjih nekoliko tjedana posjetila Dubrovnik, Šibenik i Istru, a o svemu je redovito obavještavala vjerne pratitelje. Na odmoru je uživala sa suprugom Nenadom Tatarinovim, koji je Maju pratio i na nekoliko nastupa koje je održala na našoj obali.

Nina Badrić inače već godinama ljetuje u Jelsi na otoku Hvaru, a predah od svega potražila je na Korčuli, gdje se i susrela s kolegicom s estrade.

Na mukama s 10-ak godina mlađom djevojkom koja je u odličnoj formi: Nije bio spreman za sportsku aktivnost