Maja Šuput i njezin suprug Nenad uputili su se na španjolsku Ibizu.

Galerija


Sredinom svibnja Maja Šuput udala se za partnera Nenada Tatarinova.

Vezani članci Maja Šuput i Nenad Tatarinov Šuput i suprug uživaju kao nikad prije, fanovi im brzo poručili kako im još fali samo jedan detalj Maja Šuput Maja Šuput objavila fotografiju pa poručila obožavateljima: "Lajk jer sam premrla od straha za ovu"

Poznata pjevačica potrudila se da njezin najvažniji dan u životu bude isplaniran i organiziran do najsitnijeg detalja. Osim predivne lokacije na luksuznom istarskom imanju Meneghetti i spektakularnog vatrometa, s uzvanicima se zabavljala u čak tri raskošne haljine.

Slavlje je bilo ludo i nezaboravno te je potrajalo do ranih jutarnjih sati, što smo od vrckave Maje itekako očekivali, a plavokosa pjevačica brzo se vratila brojnim poslovnim obvezama.

Ipak, sada je napravila stanku od njih kako bi sa svojim novopečenim suprugom otišla na medeni mjesec koji su odlučili provesti na španjolskom party otoku Ibizi, na kojem je Maja čest gost. Prethodno je par bio i u susjednoj Veneciji.

Maja redovito objavljuje fotografije na svojim profilima na društvenim mrežama te je jasno kako par uživa u romantičnim izlascima, odmoru uz bazen te raznim delicijama, kao i svaki put kada negdje otputuju.

Čini se kako je zaljubljena Maja pomno birala odjeću koju će nositi na odmoru, a sve što je uzela oduzima dah, posebno bikiniji u kojima provodi veći dio dana, a fotografije možete pogledati OVDJE.

Ako netko zna što znači hedonizam, onda je to zasigurno bračni par Tatarinov.

Njezin se izgled s godinama transformirao: Od mršavice s početka karijere do žene koja se ne opterećuje kilogramima