Luksuzni odmor

Čisti hedonizam: Pogledajte kako novopečeni supružnici Tatarinov uživaju na medenom mjesecu

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput i njezin suprug Nenad uputili su se na španjolsku Ibizu.

Sredinom svibnja Maja Šuput udala se za partnera Nenada Tatarinova.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

Poznata pjevačica potrudila se da njezin najvažniji dan u životu bude isplaniran i organiziran do najsitnijeg detalja. Osim predivne lokacije na luksuznom istarskom imanju Meneghetti i spektakularnog vatrometa, s uzvanicima se zabavljala u čak tri raskošne haljine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Slavlje je bilo ludo i nezaboravno te je potrajalo do ranih jutarnjih sati, što smo od vrckave Maje itekako očekivali, a plavokosa pjevačica brzo se vratila brojnim poslovnim obvezama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Ipak, sada je napravila stanku od njih kako bi sa svojim novopečenim suprugom otišla na medeni mjesec koji su odlučili provesti na španjolskom party otoku Ibizi, na kojem je Maja čest gost. Prethodno je par bio i u susjednoj Veneciji.

Maja redovito objavljuje fotografije na svojim profilima na društvenim mrežama te je jasno kako par uživa u romantičnim izlascima, odmoru uz bazen te raznim delicijama, kao i svaki put kada negdje otputuju.

Čini se kako je zaljubljena Maja pomno birala odjeću koju će nositi na odmoru, a sve što je uzela oduzima dah, posebno bikiniji u kojima provodi veći dio dana, a fotografije možete pogledati OVDJE.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Ako netko zna što znači hedonizam, onda je to zasigurno bračni par Tatarinov.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook i Jeremy Parisi (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook (Foto: Instagram) +7 Kelly Brook (Foto: Instagram) Celebrity Njezin se izgled s godinama transformirao: Od mršavice s početka karijere do žene koja se ne opterećuje kilogramima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene