Maja Šuput i Nenad Tatarinov uživaju na egzotičnim Maldivima.

Galerija


Naša najzaposlenija pjevačica, odnedavno i poduzetnica, Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovom konačno se otputila na bračno putovanje na Maldive, i to nakon što su prije pet mjeseci izrekli sudbonosno da.

Vezani članci Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Maja komentirala ultrakratku haljinu u kojoj je držala svoj prvi govor: "Navukla bih ju da sam znala!" Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Maja Šuput plijenila pažnju u seksi izdanju na kongresu u gradu koji njoj i suprugu Nenadu puno znači

Kako njezini obožavatelji ne bi bili zakinuti za detalje njezine svakodnevice, Maja se pobrinula na svom profilu na Instagramu, gdje se pohvalila čarobnim fotografijama s egzotične destinacije, za koju je sama rekla da se nalazi na kraju svijeta.

Podijelila je nekoliko vrućih fotografija s pješčane plaže te onu romantičnu na kojoj razmjenjuje poljupce i uživa u Nenadovu naručju. Nakon prve fotke na kojoj zajedno leže na ležaljci, Maja je objavila i fotku sebe i Nenada kako se grle na rajski bijelim plažama Maldiva. 

U bijelom bikiniju Maja se privila uz svog supruga koji ju je nosio na rukama, a u opisu fotke naša pjevačica je napisala - 0 posto stresa, 100 posto ljubavi. 

Naravno, brojni Majini obožavateljii prijatelji lajkali su fotografiju te poručili supružnicima Tatarinov da su predivan par. Podsjetimo, svadbena proslava ovih zaljubljenih golupčića bila je na imanju Meneghetti u istarskim Balama, a na svadbu su bili pozvani samo najbliži prijatelji i obitelj. 

Varala je muža sve dok se nije pročulo da je s drugim trudna, a sada šokira pokazujući gaćice na cesti