LJUBAV JE U ZRAKU

Rajski prizor na Maldivima: Maju smo vidjeli u raznim izdanjima, ali nikad u ovako vrućem klinču

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov uživaju na egzotičnim Maldivima.

Naša najzaposlenija pjevačica, odnedavno i poduzetnica, Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovom konačno se otputila na bračno putovanje na Maldive, i to nakon što su prije pet mjeseci izrekli sudbonosno da.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

Kako njezini obožavatelji ne bi bili zakinuti za detalje njezine svakodnevice, Maja se pobrinula na svom profilu na Instagramu, gdje se pohvalila čarobnim fotografijama s egzotične destinacije, za koju je sama rekla da se nalazi na kraju svijeta.

Podijelila je nekoliko vrućih fotografija s pješčane plaže te onu romantičnu na kojoj razmjenjuje poljupce i uživa u Nenadovu naručju. Nakon prve fotke na kojoj zajedno leže na ležaljci, Maja je objavila i fotku sebe i Nenada kako se grle na rajski bijelim plažama Maldiva. 

U bijelom bikiniju Maja se privila uz svog supruga koji ju je nosio na rukama, a u opisu fotke naša pjevačica je napisala - 0 posto stresa, 100 posto ljubavi. 

Naravno, brojni Majini obožavateljii prijatelji lajkali su fotografiju te poručili supružnicima Tatarinov da su predivan par. Podsjetimo, svadbena proslava ovih zaljubljenih golupčića bila je na imanju Meneghetti u istarskim Balama, a na svadbu su bili pozvani samo najbliži prijatelji i obitelj. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0 % stresa / 100 % ljubavi 💑

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Lauren Silverman (Foto: Profimedia) +2 Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) Celebrity Varala je muža sve dok se nije pročulo da je s drugim trudna, a sada šokira pokazujući gaćice na cesti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene