Svugdje zajedno

Maja Šuput plijenila pažnju u seksi izdanju na kongresu u gradu koji njoj i suprugu Nenadu puno znači

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) +0 Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov vjrnčali su se u svibnju u Istri, a njihova ljubav traje nešto više od dvije godine.

Ako nekome godi brak, onda su to svakako Maja Šuput i Nenad Tatarinov.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Pjevačica i članica žirija hit-showa "Supertalent" to je još jednom pokazala u Šibeniku na kongresu HOK-a, na kojem je bračni par Tatarinov plijenio pozornost.

Pomno sređeni, kao i uvijek, svi pogledi bili su na elegantnom Nenadu i Maji, koja je za tu priliku uskočila u kratku ljubičastu haljinicu i bijele čizme kojima je istaknula vitku liniju.

Gospođa Tatarinov nije skidala veliki osmijeh s lica, a zapravo ga ne skida posljednje dvije godine otkad je Nenad ušao u njezin život.

Šibenik za Maju i Nenada ima posebno značenje jer su se upravo u tom gradu i upoznali dok je njezin suprug bio direktor šibenskog D-Resorta.

Bajkovito vjenčanje na kojem je mladenka imala čak tri vjenčanice održalo se u svibnju ove godine na jednom luksuznom istarskom imanju, a slavilo se i tri dana, kako i priliči jednoj od najvrckavijih domaćih pjevačica koja napravi show gdje god se pojavi. 

Medeni mjesec par je proveo na egzotičnim Maldivima, s kojih su često objavljivali fotografije.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Dnevnik.hr) Ecija Ojdanić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) +4 Slavko Sobin (Foto: Instagram) Celebrity Isklesani torzo našeg glumca zapalio Instagram, a onda je komentar Nine Badrić ukrao svu pažnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene