Maja Šuput i Nenad Tatarinov vjrnčali su se u svibnju u Istri, a njihova ljubav traje nešto više od dvije godine.

Galerija


Ako nekome godi brak, onda su to svakako Maja Šuput i Nenad Tatarinov.

Vezani članci Maja Šuput Neumorna Maja Šuput vratila se u teretanu mjesec dana prije poroda, objavila je i fotografije treninga Maja Šuput Šuput se pohvalila da je spremna za rodilište: ''Najslađe pakiranje torbe, nek' čeka koliko treba!''

Pjevačica i članica žirija hit-showa "Supertalent" to je još jednom pokazala u Šibeniku na kongresu HOK-a, na kojem je bračni par Tatarinov plijenio pozornost.

Pomno sređeni, kao i uvijek, svi pogledi bili su na elegantnom Nenadu i Maji, koja je za tu priliku uskočila u kratku ljubičastu haljinicu i bijele čizme kojima je istaknula vitku liniju.

Gospođa Tatarinov nije skidala veliki osmijeh s lica, a zapravo ga ne skida posljednje dvije godine otkad je Nenad ušao u njezin život.

Šibenik za Maju i Nenada ima posebno značenje jer su se upravo u tom gradu i upoznali dok je njezin suprug bio direktor šibenskog D-Resorta.

Bajkovito vjenčanje na kojem je mladenka imala čak tri vjenčanice održalo se u svibnju ove godine na jednom luksuznom istarskom imanju, a slavilo se i tri dana, kako i priliči jednoj od najvrckavijih domaćih pjevačica koja napravi show gdje god se pojavi. 

Medeni mjesec par je proveo na egzotičnim Maldivima, s kojih su često objavljivali fotografije.

Isklesani torzo našeg glumca zapalio Instagram, a onda je komentar Nine Badrić ukrao svu pažnju