'Najbolja na svijetu'

NAPOKON RAZOTKRIVENI Ljubi li Maja Šuput ovog snagatora?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput zaintrigirala je javnost svojom nedavnom izjavom koju je dala za Dnevnik.hr. Otkrila je da je jedan njezin poslovni odnos prešao u nešto privatnije.

Maja Šuput privukla je puno pozornosti kada je u intervjuu za Dnevnik.hr izjavila da je jedan njezin odnos prerastao iz poslovnog u onaj drugačiji, privatniji. Iako bi se na prvu dalo pomisliti da se radi o njezinom asistentu Marku Matiću, Maja je sve zbunila rekavši da je taj muškarac iz poštovanja prema njoj istetovirao slovo M na ruci. 'Čovjek koji mene čuva, sa mnom je sedam godina, on mi je bio i još uvijek je desna ruka za sve. On je iz ljubavi i poštovanja prema meni istetovirao slovo M na ruci, a onda znaš da to mora prerasti u ljubav. Kad s nekim provodiš svaki dan, to mora malo otići iz te ljušture poslovnog', rekla nam je tada Maja.

 

Ljubav je kad ti osoba koja te cuva i vozi , pazi kao oko u glavi, brise suze kad si tuzna, pije s tobom kad slavis, cuva sve tvoje tajne i najblizi ti je suradnik istetovira slovo M kao znak lojalnosti i zahvalnosti za 6 godina poslovanja i ljubavi Sretno Vam Valentinovo ljubav je najljepsa stvar na svijetu

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

A istraživanjem njezinog Instagrama lako je zaključiti da se radi o njenom dugogodišnjem prijatelju i suradniku Ivanu Belku, koji Maju čuva na svim nastupima. Njega i nema baš često na njezinim fotografijama, identitet mu čuva, no posvetila mu je par riječi i na Valentinovo. 'Ljubav je kad ti osoba koja te čuva i vozi, pazi kao oko u glavi, briše suze kad si tužna, pije s tobom kad slaviš, čuva sve tvoje tajne i najbliži ti je suradnik, istetovira slovo M kao znak lojalnosti i zahvalnosti za šest godina poslovanja i ljubavi. Sretno Vam Valentinovo. Ljubav je najljepša stvar na svijetu', napisala je Maja uz fotografiju Ivanove istetovirane ruke.

 

Samo jako

A photo posted by Ivan Belko (@belkoivan_) on

Nedavno je i on njoj posvetio prilično dirljivu objavu na Instagramu, zahvalivši joj što je uvijek tu za njega. 'Kažu da u životu imaš najmanje slika s osobama koje su ti najbitnije. Tako da ja ovu sliku ponavljam. Jer nikada nismo imali vremena zajedno se slikati. Svi koji je poznajete i ne poznajete, trebate znati da je to najbolja šefica, prijateljica i općenito osoba na svijetu. Također, trebate znati da smo proveli zadnjih 11 godina zajedno da niti jedanput se nismo posvađali da nijedanput nije podigla glas, da nikada nije zakasnila na nijedan dogovor. Da je bila uz mene i privatno i poslovno u svim situacijama. Da mi je dala podršku kada mi je bilo najteže. Hvala ti jer si prije svega čovjek. Čovjek na kojeg možeš računati i na kojeg se možeš osloniti. I ja ću uvijek biti tu za tebe', napisao je Ivan za Maju.

Ovih dana Maja je snimila spot za novu pjesmu 'Femme Fatale', a fotografiju s fatalnom Majom i tom je prilikom Belko objavio na Instagramu. Radi li se o prijateljstvu i dobroj suradnji, ili nešto intimnijem odnosu, doznat ćemo uskoro!

Pogledajte OVDJE novi Majin spot.

 

Moja fatalna zena....

A photo posted by Ivan Belko (@belkoivan_) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene