S njima nikad dosadno!

Evo koji je nepoznati detalj o Frani Ridjanu najviše iznenadio Maju Šuput: "Znala sam da dere kolo, ali..."

Maja Šuput i Frano Ridjan - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan - 2 Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan - 4 Maja Šuput i Frano Ridjan - 8 Maja Šuput i Frano Ridjan - 7 Maja Šuput i Frano Ridjan - 6 Maja Šuput i Frano Ridjan - 5 +0 Maja Šuput i Frano Ridjan - 3 Galerija

Maja Šuput i Frano Ridjan su prije početka nove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" otkrili koliko se dobro poznaju.

Maja Šuput i Frano Ridjan vodit će nas i kroz novu sedmu sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", a uoči prve emisije koju gledamo ove nedjelje sjeli su pred kamere i otkrili koliko se zapravo međusobno poznaju.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Saznali smo tako što Frani bolje ide pjevanje ili ples, radi li na proširenju obitelji, bez čega oboje ne mogu započeti dan, u kojoj je sezoni Maja nastupala u showu i je li znala da je Frano državni prvak u linđu.

Otkrili su i tko je mrzovoljniji ujutro, tko ne može bez kave, tko je smiješniji, tko bolje kuha, a tko od njih dvoje više priča saznajte u videu.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene