Javila se iz Turske

Glasine su brzo došle do nje: Maja Šuput komentirala vijesti da čeka dijete sa svojim Nenadom

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov uživaju s prijateljima u Turskoj.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov trenutačno borave na, kako je pjevačica to nazvala, mini godišnjem u Turskoj.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

A onda je vrckava pjevačica objavila romantičnu fotografiju s plaže na kojoj pozira zagrljena sa suprugom, a oboje drže ruke na njezinom trbuhu.

Pogađate, nije dugo trebalo da krenu glasine kako je Maja u drugom stanju. "Je l' to čuvate bebicu?", "Trudna si", bili su samo neki od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Ipak, Maja je novom fotografijom golupčića poručila kako ipak ne čekaju bebicu. "Nismo trudni, samo se volimo grliti", poručila je fotografijom s večere na kojoj doista blista kao i uvijek u Nenadovom zagrljaju.

Iskoristila je i priliku i kako bi najavila ljetne koncerte, a po datumima je i više nego jasno kako će biti jako zaposlena kao uvijek.

"Bog te mazo od kud ti snaga?????",poručila joj je jedna obožavateljica, no to je ipak Maja. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +5 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Celebrity Ella odbrusila ženi koja je pokušala uvrijediti njezina muža: "Ne spavaš ti s njim i dobar je u krevetu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene