Osim zabavnih nastupa Supertalent popularnost može zahvaliti i zanimljivom žiriju koji nas nasmijava iz epizode u epizodu.

Galerija


Da je Supertalent najgledanija emisija, poznato je od samih početaka.

Vezani članci Davor Bilman (Foto:Supertalent) Skupili smo na jednom mjestu urnebesne trenutke žirija Supertalenta koji će vas dobro nasmijati Gloria, No Shame (Foto: Screenshot) Pogledajte zašto je ova djevojka preuzela svu Majinu pozornost: ''Imaš tu mušku energiju!''

A osim zabavnih nastupa, tu popularnost show može zahvaliti i zanimljivom žiriju koji nas nasmijava iz epizode u epizodu.

U četvrtoj polufinalnoj emisiji Maja Šuput, Martina Tomčić, Davor Bilman i Janko Popović-Volarić bili su posebno dobro raspoloženi, a trio Šuput, Bilman i Popović-Volarić bili su jednako tako raspoloženi i za šalu na račun četvrte članice žirija – "stroge" Martine.

"Uvijek je veliko zadovoljstvo poslušati Martinin komentar kod nas u Supertalentu", napisao je Davor na Instagramu pored fotografije na kojoj se trio pravi da spava.

Fotografija je izazvala oduševljenje gledatelja Supertalenta koji su im poručili kako su preslatki te kako su ih dobro nasmijali.

Do velikog finala ostala je još samo jedna epizoda, a moramo priznati kako će nam ova postava itekako faliti nakon završetka. 

Otkrivaju se ružni detalji: Bivša zaposlenica tvrdi da je zbog Meghan Markle stalno plakala

Ove su fotografije konačni dokaz da glumica nakon tri propala braka ljubi srpsku stilisticu?