Maja Šuput putem Instagrama je čestitala rođendan tri godine mlađem suprugu Nenadu Tatarinovu.

Galerija


Tri dana nakon svadbene proslave na istarskom imanju Maja Šuput i Nenad Tatarinov opet imaju razloga za slavlje. Pjevačica je uz fotografiju sa svadbe suprugu zaželjela sve najbolje za njegov rođendan. 

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Instagram) Šuput pokazala svu svoju raskoš, fanovi ju ne štede: ''Malo ti je ispalo, čini se da si zaboravila zakopčati gumb'' Maja Šuput (Foto: Instagram) Čisti hedonizam: Pogledajte kako novopečeni supružnici Tatarinov uživaju na medenom mjesecu

''Sretan ti rođendan, mužiću. Izgleda da ćemo danas još jednu tortu morati prerezati. Da si mi zauvijek ovako veseo i sretan i da zauvijek budeš pored mene. Volim te ljuuuu. Gospođa Šuput Tatarinov'', napisala je dobro raspoložena Maja pored njihove fotografije s vjenčanja.

Iako je detalje kao što su datum i lokacija vjenčanja skrivala do posljednjeg trenutka, Maja nakon velikog slavlja koje je trajalo protekli vikend rado dijeli detalje najvažnijeg dana u životu. 

Podijelila je tako i video najljepših trenutaka, kao i onaj spektakularnog vatrometa, a pokazala je i sve tri haljine koje je promijenila. 

Maja je svadbenu proslavu završila u svom stilu – s prijateljicama je odjevena skočila u bazen.

Neobična ljepotica, koja je zbog životne priče uzor ženama diljem svijeta, plijenila pažnju na plaži