Ponosna na njega

Majina čestitka Grubniću pala u drugi plan zbog ove fotografije, nešto drugo ipak je više privuklo pažnju

Maja Šuput, Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput, Marko Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Maja Šuput, Marko Grubnić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 1 Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 6 Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 5 Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 4 Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 3 Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Galerija

Maja Šuput bila je u publici showa ''Ples sa zvijezdama'', gdje je bodrila svog prijatelja Marka Grubnića.

Iza nas je prva emisija ''Plesa sa zvijezdama'', a pored svih nastupa koje smo odgledali, svi se slažu u jednom – da je Marko Grubnić, koji je svoje plesno umijeće pokazao u društvu partnerice Ele Vuković, najveće iznenađenje showa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bravoooo @markogrubnic 🕺🏻🕺🏻Ponosna sam na tebe mici , razvalio si👋👋👋 Jedva cekam da zaplesemo zajedno 👫

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 4 Nije mu još odgovorila Seksi kombinezon s neobičnim detaljem spasio je Maju nakon incidenta, a evo i što joj je poručio "krivac" Asim!

Dok je plesao paso doble, iz publike ga je bodrila prijateljica Maja Šuput sa zaručnikom Nenadom Tatarinovom.

''Bravoooo! Ponosna sam na tebe, mici, razvalio si. Jedva čekam da zaplešemo zajedno'', poručila je uz njihovu zajedničku fotografiju koju je objavila na Instagramu, a mnogi su pored čestitke zamijetili i Majin bujni dekolte. 

Marko je svojim talentom iznenadio i publiku i žiri. 

''Vidio sam u Marku neki novi talent, sviđa mi se vaš temperament'', bio je Dinkov komentar na Markovu izvedbu, a Tamara je izjavila da joj se čini kako je Ela od Marka napravila zmaja.

Njihovom izvedbom bila je fascinirana i Almira.

''Jedna strast, vrlo dobro i zaista jedva čekam vidjeti vas dalje'', zaključila je.

Nicolas je pohvalio Elu i koreografiju, a žiri je zbilja prepoznao njihov talent.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Valentina Walme (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) +1 Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Celebrity Zgodna mentorica na koju Hrvati nisu ostali imuni: ''Ženska je bomba, živa vatra, ni trepnula nisam''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene