Opa!

Maja bacila rukavicu najpromiskuitetnijoj glumici iz "Seksa i grada": Spavaš li mirno?

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (FOTO: Instagram) Galerija

Maja Šuput otišla je u Dubai gdje snima vrući spot. Prati je i njezina ekipa.

Maja Šuput u Dubaiju snima spot za singl "Ilegalno", barem se tako da zaključiti iz njezinih objava na Instagramu. Povodom toga, uz nju je cijela ekipa, predvođena Markom Grubnićem, koji je zadužen za stajling naše poznate glazbenice. Osim njega, u Dubai je Maju dopratio i zaručnik Nenad Tatarinov, u čijem se naručju odmara nakon napornog dana.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Atraktivna Šuput je na jednoj od fotografija "bacila rukavicu" glumici Kim Catrall, odnosno njezinom liku - Samanthi Jones. Objavila je fotografiju svoje ekipe, evocirajući scenu iz "Seksa i grada". "Spavaš li mirno Samantha Jones??", zapitala se Šuput.

 

Spavas li mirno Samantha Jones??? #sexandthecity #ilegalno

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene