Radi i uživa

Ljepotica se sjajno snašla u dalekoj Kini! Nadamo se najboljem!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska predstavnica Maja Spahija nalazi se na izboru za Miss Svijeta. Spektakularni izbor očekujemo 19. prosinca.

Bliži se dan kada će naša predstavnica Maja Spahija zajedno sa 115 djevojaka nastupiti na finalnoj večeri izbora za Miss Svijeta. Dok s nestrpljenjem očekujemo 19. prosinca i veliku završnicu u spektakularnom Sanya Beauty Crown kompleksu, Maja iz Kine iz dana u dan šalje poruke i fotografije opisujući svoju životnu avanturu.

Pogledaj i ovo Lucija Begić - 1 Slijedi veliko svjetsko natjecanje Naša predstavnica poletjela je u New Delhi na 71. Izbor za Miss Svijeta, ispratio ju je i indijski ambasador!

ANKETA: Koja od ovih ljepotica zaslužuje mjesto na tronu?

'Vidjela sam tek djelić ove čudesne zemlje i malo je reći da sam očarana. Otok Hainan je prekrasan, a osobito grad Sanya i zauvijek ću pamtiti veličanstvenu paradu koju su nam priredili i na kojoj je sudjelovalo tisuće ljudi. Bio je fantastičan događaj ispunjen tradicionalnim plesovima, ceremonijom podizanja zastave, a ponajviše gostoljubivošću divnih ljudi. Osobito me oduševilo i naše putovanje u provinciju Fujian i posjet nacionalnom parku Pingtan u kojem sam, zajedno s još pet djevojaka, odabrana za ambasadoricu turizma', kaže Maja.

Prvi put je najteže - naša missica na svom prvom letu

Vlasnica izbora za Miss Svijeta Julia Morley veliku pažnju posvećuje projektu 'Ljepota sa svrhom' kojim svake godine prikupi golemu svotu novca za potrebe djece diljem svijeta. U Sanyji se nalazi sirotište kojem je Julia pokroviteljica pa je odabranih 26 misica, među kojima je bila i naša Maja, posjetilo djecu i provelo s njima vrijeme u druženju i darivanju. Važan dio natjecanja je People's Choice Award u kojem se bira miljenica publike. Pobjednica direktno ulazi u Top 10, a podršku našoj Maji možete dati glasanjem na besplatnoj aplikaciji http://www.missworld.com/competition/The-Miss-World-App/. Sve o Majinom boravku u Kini možete pratiti na službenoj stranici www.facebook.com/Miss-World-Croatia.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene