Maja Posavec u prvoj je emisiji Tvoje lice zvuči poznato iznenadila gledatelje izvrsnom transformacijom u Sanju Doležal, a u drugoj izvela je hit pjesmu grupe Jackson 5.


Ove nedjelje Maju Posavec ćemo vidjeti u nešto zahtjevnijoj ulozi u najgledanijem showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a energiju će podići transformacijom u frontmena grupe Hladno pivo, Milu Kekina.

Vezani članci Indira Levak Indira zataknula novac na harmoniku, a i Nives se opustila! Pogledajte ovaj raspašoj! Lana Klingor Mihić Otkrivamo ono što se svi pitaju: Tko je mišićavi i golišavi gladijator koji je slučajno završio na bini?

‘Znam Milu Kekina, ali zapravo ga nikad nisam promatrala kao osobu koju bih mogla imitirati. Zapravo izazov će biti možda ne zamahivati bokovima. Morati ću potisnuti ženstvenost’, kaže Maja Posavec.

Odraz u ogledalu ili? Svojim nastupom oduševila milijune gledatelja

‘Najveći vokalni izazov je ne pjevati!’ zaključila je Maja te dodala kako i privatno sluša Hladno pivo, a nastupit će s pjesmom Zimmer fraj: ‘Ta mi je pjesma jako zabavna i ta vrsta muzika mi diže raspoloženje. To je jedna zapravo vječna pjesma.’

Što je još Maja Posavec rekla o svom novom izazovu pročitajte na službenoj stranici najpopularnijeg showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook