Svojom prvom pobjedom Maja je u ime Nove TV donirala iznos od 10 tisuća kuna udruzi Slatki život iz Dubrovnika.


Maja Posavec, bez sumnje savršeno je skinula glas pjevačice Toni Braxton i s pjesmom 'Unbreak My Heart' prvi put pobijedila u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Vezani članci Maja Šuput Marko Grubnić objavio čestitku Maji Šuput: Tepa joj da će biti najbolja mama, a priznao je i što jedva čeka Slika nije dostupna Transformacije o kojima se priča - čiji nastup vam se najviše svidio?

'Cijelo vrijeme sam bila naježena. Jako umjetnički, jako emotivno, jedna kombinirana tehnika pjevanja, prekrasno intonirano, wow! Ovo ti je najbolji nastup', poručila joj je Sandra, a ostatak žirija se složio s njom. Đuro je kazao kako je upravo njezin nastup bio pravo olakšanje nakon svih 'lažnih žena' te dodao: 'S minimalnim sredstvima napravit takvo raspoloženje, čestitke! Beskrajno sam uživao!'

Zadatak Renate Sabljak bio je transformirati se u Đurđicu Barlović i otpjevati pjesmu ‘Šuti moj dječače plavi’

Svojom prvom pobjedom Maja je u ime Nove TV donirala iznos od 10 tisuća kuna udruzi Slatki život iz Dubrovnika.

Njezin nastup pogledajte na službenoj stranici Tvoje lice zvuči poznato.

U sljedećoj emisiji gledatelji će moći uživati u novim uzbudljivim transformacijama. Tako ćemo pobjednicu ove emisije, Maju Posavec sljedeći put gledati kao Ivana Dečaka iz grupe Vatra, Renatu Sabljak kao Bonnie Tyler, Ivanu Marić kao Nelly Furtado, a Sašu Lozara vidjet ćemo u ulozi pjevača Louisa Prime. Zanimljivo će svakako biti vidjeti nastup Ivana Šarića kao Michalea Jacksona te Maje Šuput kako Lady Gage, a ne propustite ni Luciana Pavarotija, odnosno Luku Bulića i Zdravka Čolića kojega će utjeloviti Dušan Bućan.

EKSKLUZIVNO! Besplatno pogledaj reprizu u Vip i B.net videoteci!

Nove epizode showa Tvoje lice zvuči poznato pogledajte svake nedjelje u 20 sati na Novoj Tv.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook