Maja uskoro u TLZP

Glumica ili pjevačica? 'Radije bih bila recepcionerka!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njezina grupa Detour osvaja glazbene ljestvice, a na jesen će Maja Posavec osvajati gledatelje pred malim ekranima u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Maja Posavec i grupa Detour osvajaju glazbene ljestvice, a upravo u njihovom koncertu publika će moću uživati u sklopu Medvedgradskih glazbenih večeri. Osim što gradi glazbenu karijeru, Maja je dio ekipe showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Uz Luku Bulića, Ivana Šarića, Dušana Bućana, Sašu Lozara, Ivanu Marić, Maju Šuput i Renatu Sabljak, svojim će transformacijama na jesen zabavljati publiku pred malim ekranima.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

NOVA SEZONA TLZP 'Ovu priliku nismo mogli propustiti!'

Javnosti ste poznatiji kao pjevačko lice benda Detour, pa što je presudilo da se okušate u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'?

Jako volim imitirati, ponekad to dobro radim. Inače sam i glumica, volim i transformacije, volim pjevati, malo plesati, sve to je nekako bilo dovoljno da pristanem na avanturu TLZP.

Postoji li neki lik, pjevačka zvijezda koju bi voljeli utjeloviti u showu?

Da, Sanja Doležal. Ima ih još: Britney Spears npr. Pjevačice uglavnom.

Utjeloviti neku poznatu glazbenicu nije nimalo lak zadatak, no još je veći izazov kada morate utjeloviti muškarca. Kada biste mogli birati, koji biste muškarac bili?

Možda Eros Ramazzotti. U tome se nisam nikad okušala. To mi je izazov.

Što smatrate da će vam biti najveći izazov u transformaciji u showu?

Najveći izazov će mi biti prihvatiti izazov svaki tjedan. Jedna odluka nije dovoljna.

Biste li radije bili glumica ili pjevačica?

Recepcionerka.

Tko nas zabavlja u novoj sezoni? Potvrđena postava hit showa TLZP

Nedavno je i Sanja Doležal rekla kako joj se sviđa vaš glas i da bi voljela da upravo vi otpjevate neku pjesmu Novih fosila. Imate li neku svoju omiljenu pjesmu poznatog domaćeg sastava?

Da, 'Najdraže moje' je jedna od najljepših pjesama hrvatskih. Jako sam bila sretna kad sam pročitala Sanjin komentar. I ja jako volim Sanjin glas. I slažem se s njom, samo bikice tako pjevaju.

Najavljujete i duet s Nenom Belanom. Možete li nam reći o čemu se radi? I kako sve to stignete s obzirom na snimanja showa, ali i na koncerte s bendom?

To je Nenina pjesma 'Tvoj glas', čim sam čula prve taktove sam znala da ju želim pjevati. Izmamila mi je osmijeh na lice. Predstaviti ćemo ju na Šibenskom festivalu. Stižem sve jer sam kao mala dobila neke moći iz svemira i još mi je ostalo malo u bočici, kad potrošim to bit ću recepcionerka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene