Tajanstveni obožavatelj?

Maja ostala bez riječi: 'Ne znam što reći, u šoku sam!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vrckava pjevačica je priznala kako više nema dečka, ali i dobila poneko iznenađenje...

'Sad sam najdalje od udaje ikad', rekla je Maja Šuput voditelju Daliboru Petku gostujući u njegovom 'Glazbenom showu', kazavši da je trenutno solo.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 4 čeka se slavlje! Maja Šuput na novom putovanju zbog posebnog razloga, ovako dočekuje važan dan: "Nazad u moj dnevni boravak"

No čini se da se u njenom životu ipak pojavio neki novi muškarac. Usred emisije stigao je dostavljač, koji je Maji uručio poklon, kutiju s ružama.

'U šoku sam. Ovo je flower box, moj omiljeni dar', rekla je Maja pročitavši na glas poruku koju je dobila. 'Faith makes all things possible... love makes all things easy', pisalo je u čestitci koja je Maju oborila s nogu.

>> 'Znam ja granice, mogu biti u gaćicama i grudnjaku i ne biti vulgarna!'

'Ne znam što reći, u šoku sam', ponavljala je Maja ne želeći otkriti ime tajanstvenog gospodina koji joj je poslao ruže, ali mu je posvetila pjesmu 'Jedna noć s tobom da mi je'.

Bilo je još iznenađenja - nezaobilazni Majin pratitelj, Marko Grubnić priznao je da teško lovi njen korak u izlascima, ali da je nakon tridesete počeo opako tulumariti.

'Rekao mi je da je prije 30. bio Jelena Rozga, a nakon 30. postao Maja Šuput', otkrila je o Mačku popularna pjevačica, koja se za sinoćnji nastup sama odjenula. U emisiju je povela svoj bend, ali je dovela i pojačanje – tamburaški sastav Dyaco, s kojim je otpjevala pjesmu 'Loš po mene'.

'Ova me pjesma asocira na knjigu 50 nijansi sive', rekla je popularna pjevačica, koja je opravdala titulu kraljice svadbe. Iako se nije željela okušati u izvedbi pjesme 'Ave Maria', bez problema je otpjevala hrvatsku himnu, preporučivši se za velike sportske događaje. Što je još poručila vrckava Maja, pogledajte u videu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene