Maja Lena Lopatny, kći Mije Begović, zaposlila se u jednom luksuznom resortu na Korčuli.

Galerija


Bivša voditeljica, a danas zaposlenica jednog luksuznog resorta na Korčuli uživa u ljetnim danima.

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Nakon požara na Korčuli u objektu pronađeno potpuno izgorjelo tijelo osobe Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Oduševila fotkom u badiću i dugim nogama: Maja Lena Lopatny marljivo radi na Korčuli, no stigne i uživati

Maja Lena Lopatny javnosti je postala zanimljiva još prije nekoliko godina kao kći poznate glumice Mije Begović. Nekadašnja vrlo uspješna studentica novinarstva bila je rado viđena gošća raznih domaćih evenata, no onda se povukla iz javnosti te zaposlila u marketinškom odjelu jednog resorta na Korčuli.

Maja je tako gradski asfalt dio godine zamijenila za ovaj prekrasni otok, no redovito se javlja svojim sljedbenicima na Instagramu kako bi im pokazala što radi te da doista izgleda bolje no ikad.

Nekadašnja crvenokosa djevojčica osebujnog stila sada je postala plavokosa dama koja ima liniju kojom bi se svatko hvalio.

Na posljednjoj fotografiji koju je objavila svojih nešto više od 6000 obožavatelja, Maja Lena je istaknula svoje vitke noge i preplanulost, a na račun izgleda dobila je same pohvale.

"Moje ljeto", poručila je pored fotografije na kojoj pozira u kratkim, bijelim hlačica te bijeloj bluzi.

Njezin se stil s godinama i razvojem karijere itekako istančao, što se očito sviđa i ljudima koji ju prate.

Glazbenica podignula nogu te pokazala mjesto na kojem je istetovirala ime supruga koji ju je varao