Bravo, Majo!

Nestala iz medija, a skriva se na dalekom jugu: Evo gdje je i što danas radi Maja Lena, kći Mije Begović

Maja Lena Lopatny (Foto: Facebook) Maja Lena Lopatny (Foto: Facebook) Facebook 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny (Foto: Facebook) Maja Lena Lopatny (Foto: Facebook) +0 Maja Lena Lopatny (Foto: Facebook) Galerija

Maja Lena Lopatny već neko vrijeme izbiva iz medija, no sada je otkrila gdje se nalazi i čime se danas bavi.

Maja Lena Lopatny već neko vrijeme izbiva iz medija pa su se mnogi pitali gdje je zgodna kći Mije Begović. No nakon što je diplomirala, Maja se odlučila povući iz medija.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny Čestitke! Kći Mije Begović objavila prelijepe vijesti s dečkom kojeg je dosad skrivala: "Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci!"

"Iako sam tijekom cijelog studiranja radila u medijima, s obzirom na nažalost trenutačnu lošu situaciju u novinarstvu i veliki broj nezaposlenih kolega, bilo mi je odmah jasno da su moje ambicije drugačije. Poznavajući sebe kao mladu ženu koja je u svojoj glavi imala jasnu viziju budućnosti, znala sam da novinarstvo u ovom trenutku ne može do kraja ispuniti moja očekivanja jer znam u kakvoj su poziciji moje mlade kolege novinari i znala sam da to trenutačno nije put kojim želim se ostvarivati", rekla je Lopatny za Story.hr.

Dosad je samostalno krojila svoju karijeru, pa se odlučila upustiti u poslovni projekt koji ispunjava sve njezine želje. Naime, našla je posao u turizmu. "Dobila sam priliku da budem karika u jednom od najvećih projekata na području Dalmacije - na otoku Korčuli u resortu 'Korčula Hill'. Danas, gotovo godinu dana kasnije, mogu reći s ponosom da se moja vizija i moji snovi se ostvaruju iz dana u dana. Uz svoju firmu radim kao menadžer za turizam ovog resorta, na što sam iznimno ponosna. Ovaj projekt me uvjerio da u Hrvatskoj i dalje ima perspektive, da i dalje postoji mogućnost realizacije svih poslovnih snova jedne mlade osobe. Svojim svakodnevnim i cjelodnevnim radom vidim da je moguće napredovati i dokazivati se iz dana u dan i zato biti adekvatno nagrađen", zaključila je Maja Lena, a više o tom kako kombinira privatno i poslovno pročitajte na Story.hr. 

Maja Lena Lopatny (Foto: Facebook) Maja Lena Lopatny (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Maja Lena Lopatny (Foto: Facebook) Maja Lena Lopatny (Foto: Facebook) Foto: Facebook
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene