neutješna zbog gubitka

Kći Mije Begović prisjetila se pokojnog oca nizom neviđenih fotografija: "Prvi njegov rođendan koji ne slavimo zajedno"

Mia Begović i Maja Lena Lopatny Mia Begović i Maja Lena Lopatny Jurica Galoić/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Begović i Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny i Mia Begović na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 4 Maja Lena Lopatny i Mia Begović na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 2 Maja Lena Lopatny na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 6 Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 4 Maja Lena Lopatny i Mia Begović na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 2 +4 Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Galerija

Maja Lena Lopatny na Instagramu je obilježila rođendan pokojnog oca Ronalda nizom njihovih zajedničkih i dosad neviđenih fotografija.

Maja Lena Lopatny, kći kazališne, filmske i televizijske glumice Mije Begović, prisjetila se pokojnog oca Ronalda Lopatnyja koji je preminuo u svibnju ove godine nakon duge i teške bolesti.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny, 2002. godina objavila je sretne vijesti Prepoznajete li preslatku djevojčicu s fotografije? Kći je naše glumačke dive, a nekoć je i sama punila medijske stupce!

Ronald bi 19. rujna napunio 78 godina, a povodom njegova rođendana Maja Lena je na Instagramu objavila niz njihovih zajedničkih i dosad neviđenih fotografija uz koje je ocu napisala i dirljivu posvetu.

"Ne postoje te riječi za nas... nijedna nije dostatna da opiše našu ljubav i odnos... Samo sada znam da svaki moj udah nije isti bez njega, da srce više ne kuca jednako i prvi njegov rođendan kojeg danas ne slavimo zajedno je samo još jedan podsjetnik u nizu na blagoslov za svaki trenutak kojeg smo imali priliku provesti skupa... ali nikad nije dovoljno jer samo mi smo znali što je to... Jedino što znam je da su takve ljubavi pokretač života i da ne poznaju svjetove. Kako je on meni jednom napisao za moj rođendan: tvoj tati je uvijek uz tebe, da te gleda i čuva zauvijek. I znate svaki put kad pogledam u nebo to osjećam i znam da me čuva, a to je moja najveća snaga za nastaviti dalje na ovom svijetu. Neopisivo fališ najdraži. Volim te bezgranično i znam da ti to znaš... tvoja Majči. I kako si mi obećao jednoga dana ćemo opet biti zajedno i nastaviti gdje smo stali", napisala je Maja Lena, a u komentarima su joj pratitelji uputili riječi podrške i utjehe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Majini roditelji bili su u braku od 1990. do 1996. godine i ona im je jedino dijete. S ocem je živjela dok je išla u srednju školu, a posljednjih godina živi i radi na Korčuli te se više ne pojavljuje tako često u javnosti kao nekad.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George Princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William +21 Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William Celebrity Kamere zabilježile zanimljiv trenutak između princeze Charlotte i princa Georgea, pogledajte snimku koja je postala hit!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Poruke Adama Levinea i Sumner Stroh - 2 Poruke Adama Levinea i Sumner Stroh - 1 Adam Levine - 2 Adam Levine - 1 +28 Behati Prinsloo - 4 Celebrity Influencerica iznenadila šokantnim informacijama o slavnom pjevaču: Tvrdi da su imali aferu, a onda joj je javio da čeka dijete sa suprugom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene