Maja Jurić spremno je dočekala povratak na set serije "Drugo ime ljubavi".

Galerija


Obožavatelji popularne dramske serije ''Drugo ime ljubavi'' nakon kratke blagdanske pauze opet uživaju u dogodovštinama omiljenih junaka. Naime, serija se vratila na male ekrane u utorak i gledatelji opet mogu pratiti nove zavrzlame i rasplete u napetim epizodama.

Vezani članci Rade Radolović Gledateljice je osvojio ulogom policajca Šiška, ali njegov omiljeni hobi tek će vas ostaviti bez daha! Na granici (Foto: Nova TV) Kviz: Koliko znate o serijama Nove TV? Pogodite o kojoj je riječ na temelju samo jedne scene!

Vrhunska glumačka postava vratila se nakon odmora kako bi snimila nove nastavke uzbudljive radnje.

Glumica Maja Jurić, koja tumači lik Valentine, pauzu je iskoristila kako bi vrijeme provela sa svojim najdražima.

"Odmor sam djelomično provela u Sarajevu uz sve svoje najdraže, a novu godinu provela sam u Brnu, gdje živi moj dobar prijatelj. Planovi za 2020. slični su onima za 2019. Što više putovati, što više raditi posao koji volim i, naravno, uvijek raditi na sebi. Sada se, doduše, veselim susretu i prepričavanju dogodovština s odmora sa svojim kolegama sa seta. Onima ispred i iza kamere", rekla nam je Maja.

U novim nastavcima serije ''Drugo ime ljubavi'' ne propustite doznati tko od likova gubi život, a čije se tajne napokon razotkrivaju. Saznajte i tko će s kim završiti u krevetu, tko će biti istjeran iz kuće u kojoj živi, koje je iznenađenje Anine rođendanske proslave te kakve sve nove planove kuju junaci rado gledane serije.

Ne propustite nove epizode omiljene serije od 14. siječnja na Novoj TV!

Tuga je to prevelika: Potpuno slomljeni Milo Hrnić u suzama se zauvijek oprostio od sina Srđana