Bivše misice

Tulumarenje na hit-mjestima i piste zamijenile su mirnijim životima, no šetnju po špici ne propuštaju

Antea Kodžoman i Maja Cvjetković (Borna Filic/PIXSELL) Antea Kodžoman i Maja Cvjetković (Borna Filic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Antea Kodžoman i Maja Cvjetković (Borna Filic/PIXSELL) +0 Maja Cvjetković (Foto: Instagram) Galerija

Maja Cvjetković bivša je Miss Hrvatske, a Antea Kodžoman Kraljica Hrvatske, no cure već godinama veže i blisko prijateljstvo.

Maja Cvjetković i Antea Kodžoman nekada su žarile i palile domaćim pistama, a danas žive potpuno drugačije živote.

Pogledaj i ovo Maja Cvjetković (Foto: Instagram) Ljepotice u provodu Nekada najseksi Hrvatice tulumare na Zrću kao u dobra stara vremena: Maja i Antea mame uzdahe u bikinijima

Maja Cvjetković bivša je Miss Hrvatske, a Antea Kodžoman Kraljica Hrvatske, no osim manekenske prošlosti, ove dvije domaće ljepotice već godinama veže i blisko prijateljstvo.

Tako su nekada djevojke tulumarile po najpopularnijim zagrebačkim mjestima, ljetovale na Hvaru i Zrću, ljubovale sa "zlatnim dečkima", poput poduzetnika Davora Bienenfelda i Josipa Šelendića, no takav život zamijenile su mirnijim - jedna obiteljskim, druga poslovnim.

Nakon modne karijere Antea je postala direktorica marketinga NK-a Lokomotiva, a privatni život skriva kao zmija noge. Također, ljepotica se više ne pojavljuje tako često na raznim društvenim događanjima, pa svaki put kad se pojavi izazove veliki interes.

I Maja se povukla sa scene, a modne piste i svjetla reflektora zamijenila je mirnim obiteljskim životom sa suprugom, 20 godina starijim poduzetnikom Andrijom Kevićem, za kojeg se udala 2017. godine i s kojim je iste godine dobila kćerkicu Vitu.

Danas se bivša manekenka češće može vidjeti u šetnji sa svojom mezimicom nego na događanjima. U jednoj takvoj šetnji na subotnjoj špici pridružila joj se i Antea te su se djevojke s Vitom prošetale centrom Zagreba s velikim osmijesima na licima te s pokojom vrećicom iz šopinga.

Ako ništa drugo, cure i dandanas izgledaju kao da bi lako osvojile neku primamljivu beauty titulu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene