Maja Bajamić je u finalu showa "Tvoje lice zvuči poznato" utjelovila jednu od najuspješnijih pop pjevačica svih vremena Christinu Aguileru.

Galerija


Maja Bajamić je na pozornicu izašla druga po redu, a čim se pojavila temperatura u studiju porasla je za nekoliko stupnjeva, no čini se da ništa drugačije nije bilo ni iza pozornice.

Vezani članci Mario Petreković Evo tko je i čime nadmašio očekivanja Nives Celzijus, proglasila ga je čak i pravim kavalirom! Damir Kedžo Možete li vjerovati da se ispod ovog zavodničkog pogleda krije naš pjevač? Komentar Saše Lozara na ovu fotku sve je rekao!

"Kolegi jedno vrijeme nije bilo dobro u backstageu, bilo je vatreno, malo je reći da je bilo seksi", poručila joj je imenjakinja i voditeljica Maja Šuput. 

"Tvoj je talent stvarno neupitan i fascinantno je to kako ti u jednom trenutku postaješ druga osoba, to je nevjerojatno, ovo je bio nokaut u prvoj sekundi", zaključila je Indira Levak.

"Nastup dostojan finala, jako dobro", izjavio je Igor Mešin.

"Jedan od najuzbudljivijh nastupa svih sezona, bila si brutalno dobra, ovdje je bilo toliko dobrih segmenata, sve je bilo bez greške",oduševljena je bila Nives Celzijus.

"Slika govori tisuću riječi, divne glumačke sposobnosti, pjevač izvođač. Bila si fantastična u svakom pogledu, zbog outfita nam je Indira zatvarala oči", rekao joj je Goran Navojec. 

Kakvo iznenađenje je spremila Maja Šuput! Nikad kraća frizura, a o spektakularnoj haljini pričat će se još dugo!

Vjerovali ili ne, Nives ovoga puta na sebi nema haljinu, ali ono što nosi bome je seksi i vatreno!