Maja Bajamić za svoj se rođendan odlučila na neobičan pothvat.

Galerija


Maja Bajamić napunila je 27 godina i tim povodom odlučila se za malo avanture. Naime, Maja je sa svojim prijateljem otišla na zipline, a mjesto za avanturu odabrala je usred Like.

Vezani članci Nives i Goran Ivanišević (Foto: Sanjin Strukić/Pixsell) 11 godina mlađa supruga našeg legendarnog tenisača mamila uzdahe u lepršavoj haljinici Nina Badrić na proslavi rođendana Tonya Cetinskog (Foto: Instagram) Luksuzna proslava 50. rođendana: Gangsteri, viski i Nina Badrić koja pokazuje noge

Maja i prijatelj letjeli su gotovo dva kilometara brzinom od 120 kilometara na sat što su zabilježili kamerom, a Maja je potom snimke objavila na svojem Instagramu.

''Dame i gospodo, pamtit ću ovaj 09.09.2018. Pamtit ću ga po svemu lijepom na čemu čovjek može bit zahvalan, ali da mi je netko rekao da ću za rođendan letjeti na 80 metara i sletjeti kao što smo mi (pogledati do kraja, rođendanska psovka je odraz sreće zbog pristajanja u sigurnu luku i života koji još uvijek imam, hahaha ) svaki dan je prilika za nova iskustva, svladavanje strahova (koji su samo misli u glavi) i dobra djela! '', napisala je Maja uz snimke gdje na kraju leta čak i opsuje ''J**o te pas, koja je ovo p***a materina''.