Nikad izazovnija!

Naša atraktivna pjevačica u seksi kostimu i halterima napravila pravu pomutnju, pristižu joj čak i bračne ponude!

Maja Bajamić Maja Bajamić Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić +0 Maja Bajamić Galerija

Maja Bajamić na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u oskudnom izdanju uz koje se požalila da je umorna, no za svoj izgled je dobila same komplimente.

Pjevačica Maja Bajamić (30) svojim je novim fotografijama dovela Instagram do usijanja.

Pogledaj i ovo Maja Bajamić pokazala svoju raskoš Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

Maja je pozirala u oskudnom šljokičastom kostimu, halterima i mrežastim čarapama, a seksi izdanje otkrilo je njezine isklesane trbušnjake i zanosne obline.

"Umor je mala riječ za opisati moje trenutno stanje, ali ljubav za ono što radim(o) nadilazi sve prepreke i vozi i tjera dalje. Dan je prekratak, upala fleksora lijevog kuka mi je posebno začinila život zadnja dva dana", započela je Maja poduži status u kojem je opisala svoj prenatrpani raspored, a na kraju je najavila novi projekt u zagrebačkom jazz i cabaret klubu, no nije otkrila detalje.

"Pari mi se da su me krstili u cabaretu koliko mi je moj", zaključila je, a fotke su sve oduševile.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maja Bajamić (@maja_bajamic)

"Brutalno izgledaš", "Hot si, beba", "Majo koja si ti ljepota!", "Savršena", "Predivna si", "Pravi anđeo", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila, a pristigle su joj čak i bračne ponude.

"Ženio bih te bilo kad samo da hoćeš", poručio joj je jedan obožavatelj.

Atraktivna i talentirana Maja osvojila je simpatije javnosti u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je pobijedila 2018. godine, a vratila se i u All stars sezoni u kojoj je završila na visokom drugom mjestu i pobjeda je za dlaku pripala Saši Lozaru.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić - 6 Celebrity Franka progovorila o braku s Ćorlukom pa spomenula i svekrvu: "Sada mi je jasno što su mi govorile prijateljice"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene