Faca iza sve govori!

Iza ove maske krije se jedna od naših najljepših pjevačica, nevjerojatno je u koga se pretvorila u samo nekoliko sati!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju TLZP: Maja Bajamić kao Kićo Slabinac Maja Bajamić peta emisija TLZP - 4 Maja Bajamić peta emisija TLZP - 1 Maja Bajamić peta emisija TLZP - 2 Maja Bajamić peta emisija TLZP - 4 Maja Bajamić treća emisija TLZP - 3 Maja Bajamić treća emisija TLZP - 1 Maja Bajamić četvrta emisija TLZP - 8 Maja Bajamić četvrta emisija TLZP - 4 Maja Bajamić četvrta emisija TLZP - 4 +0 Maja Bajamić druga emisija TLZP - 3 Galerija

Maja Bajamić je na Instagramu otkrila korake zahtjevne transformacije u Krunoslava Kiću Slabinca kojeg je utjelovila u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Pjevačica Maja Bajamić na Instagramu je otkrila koliko joj je zapravo potrebno da se iz svoje svakodnevne pojave pretvori u neku skroz drugu osobu, što čini iz tjedna u tjedan u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

U posljednjoj je emisiji utjelovila našeg legendarnog glazbenika Krunoslava Kiću Slabinca kojeg je i sama poznavala, a njezina nevjerojatna transformacija je Indiru Levak ganula do suza. Maja je na Instagramu otkrila kako je tekao proces preobrazbe i što je sve bilo potrebno da se pretvori u Kiću.

Tako je s više od 50 tisuća pratitelja podijelila prvo fotografije na kojima zavodljivo pozira u odijelu ispod kojeg nije nosila grudnjaka i koje djeluje kao da ga je odijenula naopako, pa onda i fotografiju u odijelu u kojem je nastupila, a pokazala je i kako je provela vrijeme u šminci. A koliko se tamo promijenila govori i izraz lica njezine kolegice iz showa Katarine Baban. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Bajamić (@maja_bajamic)

"Senzacija", "Katarina kao da je vidjela duha", "Bilo je teško, bravo Majo", "Predivna si", "Tako elegantno lijepa i prekrasna", "Zgodna", "Super, bravo", neki su od pohvala koje je dobila u komentarima.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 29. svibnja!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene