tko bi na eurosong?

Kedžo otkrio je li se prijavio na Doru, poznato je i tko je već poslao pjesmu, a neka imena će vas iznenaditi!

Nastup Albine Grčić na Eurosongu 2021. - 1 Nastup Albine Grčić na Eurosongu 2021. - 1 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nastup Albine Grčić na Eurosongu 2021. - 1 +0 Nastup Albine Grčić na Eurosongu 2021. - 2 Galerija

Poznato je koji su domaći glazbenici poslali pjesme za Doru koja će se održati u veljači 2022. godine.

Natjecanje za izbor hrvatskog predstavnika i pjesme za Pjesmu Eurovizije zakazano je za 19. veljače 2022. godine, a već su poznata neka imena koja su se prijavila.

Pogledaj i ovo Joost Klein - 1 predstavljat će nizozemsku Svi pričaju o ovoj pjesmi koja je zapalila internet i oduševila fanove Eurosonga: "To je umjetničko djelo, a broj pregleda je bolestan..."

Dogodine bismo tako prvi put na Dori mogli gledati kantautoricu Miju Dimšić koja je, kako doznaje Slobodna Dalmacija, poslala pjesmu na engleskom jeziku.

"Poslala sam pjesmu koja već neko vrijeme stoji u ladici i jako mi je draga. Doru pratim odmalena i jednostavno mi se pjesma učinila savršenom za tu pozornicu. Veselim se ovom novom glazbenom iskustvu bez obzira na ishod", kazala je Mia.

Na Doru se po treći put prijavila i njezina imenjakinja, Mia Negovetić, kojoj je 2020. godine pobjeda izmakla za dlaku i odnio ju je Damir Kedžo, no nije dobio priliku nastupiti Eurosongu jer je bio otkazan zbog pandemije koronavirusa.

Kedžo je prošlu Doru preskočio, a njegova menadžerica Snježana Jerković Radočaj za Slobodnu je potvrdila da ni ove godine nije poslao pjesmu.

Maja Bajamić je još jedna pjevačica koja je prvi put odlučila poslati pjesmu za Doru, nakon što je ove godine pokazala koliko je talentirana u All stars sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Na popisu potencijalnih izvođača našlo se i jedno novo ime na domaćoj sceni, a radi se o ženskoj skupini Eclipse koju čine Đana Smajo, Tina Celić i Ananda Đuranović i koju su fanovi stranice eurosong.hr u velikoj anketi izglasali za odlazak na Eurosong u Italiju.

Na Doru su se drugu godinu zaredom prijavili i kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića, Ella Orešković te Tomislav Marić ToMa.
Točan popis pjevača koji će se boriti za odlazak na Eurosong u Italiju bit će poznat ovog petka.

Hrvatsku je na Eurosongu ove godine predtsavljala Albina koja s pjesmom "Tick-tock" nije uspjela izboriti prolazak u finale, a pobjedu je odnio bend Maneskin iz Italije.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jole - 7 In Magazin: Jole - 6 In Magazin: Jole - 5 In Magazin: Jole - 4 +9 In Magazin: Jole - 2 inMagazin Jole nam je otkrio kako je doznao da su Hana Huljić i Petar Grašo u vezi: ''Ma ja sam to znao mjesecima prije njih!''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić Ivana Banfić: Celebrity +0 Ivana Banfić Nekad i sad Isplivale pomalo zaboravljene fotke Maje Šuput i Ivane Banfić, prije 14 godina ovako se tulumarilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene