Čestitke pristižu!

Maja nam se javila nakon pobjede u showu: ''Mobitel mi ''gori'', bilo je i suza, ovo je jedini nastup kojeg se ne sjećam''

Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Maja Bajamić pobjednica je osme epizode showa ''Tvoje lice zvuči poznato''

Nakon što je proglašena pobjednicom osme epizode showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', Maju Bajamić zamolili smo za komentar nakon ovako izvanredno odrađenog nastupa.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 2 "Ja gledam i kontam..." Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Evo što nam je rekla.

''Prvi put u životu gledam svoj nastup na TV-u i znoje mi se dlanovi od uzbuđenja; ovo je jedini nastup kojeg se ne sjećam, doslovno. Ovo je već polovina showa i bila sam na ljutim ''rezervama''- prije samog izlaska na pozornicu, tri puta sam ponavljajući plesne korake krivo upala na početak pjesme. Dok se dizao lift, doslovno sam se obratila M i rekla; ''Dragi moj, help, znaš koliko te volim i koliko jako želim rasturiti ovaj nastup.. budi tu, Ajmo zajedno! Doista mi je nevjerojatno ludo gledati plesne korake koje na probama nikad nisam izvela i gledati nastup kojeg kao da i sama doživljavam prvi put!'', naša kandidatkinja i sama je u šoku koliko je sve prošlo i bolje nego što je očekivala'', rekla nam je. 

Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

A i komentari njezinih najbližih su i više nego pozitivni. 

Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

''Jaoooo. Mobitel mi gori. Samo ljubav, pozitiva, srećaaa!! Jako puno emotivnih reakcija, suza, velika podrška od predivne publike kojoj sam, na moju radost, veliko iznenađenje'', rekla nam je Maja. 

Ni žiri nije skrivao svoje oduševljenje viđenim. 

''Nakon nekih Michaela Jacksona u dosadašnjim sezonama, ovo je zaista svjetska razina, ja sam oduševljen pjevanjem, pokretima i svime“, fascinirano je rekao Mario Petreković. Saša Lozar nije mogao vjerovati koliko Maja nalikuje na legendarnog Jacksona, a posebno ju je pohvalio zbog vrlo kratkog vremena koje je imala za pripremu točke. ''Meni si ti čudesna, nevjerojatno mi je kako ti dobiješ tu lepršavost“, kazala joj je Nives. „Postoje transformacije koje su smiješne i simpatične, a ova večeras mi je ona gdje stojiš, gledaš i čudiš se što se tu uopće događa. Ti si beskrajno talentirana, znaš što radiš“, zaključio je oduševljeni Kedžo.

Zahvaljujući Majinoj pobjedi, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna udruzi ''Milosrđe – Centar za beskućnike“ iz Karlovca.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene