U nedjeljnoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Katarina Baban uskočila je u odijelo Mladena Bodaleca, a Maja Bajamić utjelovila je Jasmina Stavrosa. Djevojke su se malo našalile na račun svog izgleda.

Galerija


Iako je Drele zbog svoje fantastične transformacije u Cher odnio pobjedu u nedjeljnoj petoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', odlične preobrazbe i nastupe odradile su i Maja Bajamić te Katarina Baban.

 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on

Vezani članci Fabijan Pavao Medvešek Njegove transformacije posebno obožava jedna osoba, a dobro mu ide i na ljubavnom planu: "Ona me vodi kroz moj život" Mario Roth - 4 Naš pjevač kojeg žene obožavaju objasnio što je važno i opet ih oborio s nogu: "Neka uvijek bude tu, za svaki slučaj''

Maja je utjelovia Jasmina Stavrosa s njegovom legendarnom pjesmom ''Dao bih sto Amerika'', poslije čega joj je publika skandirala, a Katarina Baban uskočila je u odijelo Mladena Bodaleca i otpjevala ''Mi plešemo''. 

 

A post shared by Maja Bajamić (@majabajamic) on

Prije nastupa djevojke su se našalile na račun svog maskiranog izgleda, a urnebesne snimke podijelile su na svojim profilima na Instagramu.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

A post shared by Maja Bajamić (@majabajamic) on