Dvojac se sastao

Stavros otkrio Maji Bajamić što mu se nije svidjelo kod njezine izvedbe hita ''Dao bih sto Amerika''

Maja Bajamić (Foto: Instagram) Maja Bajamić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić (Foto: Instagram) Screenshot Maja Bajamić Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Maja Bajamić u nedjelju je u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' izvela pjesmu ''Dao bih sto Amerika'' Jasmina Stavrosa, a sada je iz prve ruke dobila priliku čuti njegovu reakciju

Nakon što joj je publika skandirala u nedjelju poslije izvedbe velikog hita ''Dao bih sto Amerika'' Jasmina Stavrosa, Maja Bajamić na Instagramu se pohvalila da se našla u društvu ovog glazbenika, kao i da je on zadovoljan njezinom izvedbom u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Jedino što mu se nije svidjelo su cipele koje je nosila, ali preko toga je prešao jer, kako joj je sam rekao, sve ostalo su pogodili. 

''Samo da znate, Stakiju se svidjela izvedba i Staki je kralj'', napisala je Maja i objavila njihovu zajedničku fotografiju, ali i video. 

Sve možete vidjeti na njezinom Instagram profilu. 

Maja Bajamić (Foto: Instagram) Maja Bajamić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene