Maja Bajamić na društvenim mrežama dobiva niz pohvala za transformaciju u Severinu u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a javila joj se i bivša natjecateljica Lu Jakelić, koja je također imala prilike preobraziti se u našu glazbenu zvijezdu.

Galerija


Splitska pjevačica Maja Bajamić izazvala je niz reakcija svojim nastupom u showu "Tvoje lice zvuči poznato All Stars", u kojem se transformirala u svoju itekako poznatu sugrađanku Severinu i otpjevala njezin hit "Mili moj".

Vezani članci Maja Bajamić Iza ove maske krije se jedna od naših najljepših pjevačica, nevjerojatno je u koga se pretvorila u samo nekoliko sati! Maja Bajamić Našoj zgodnoj pjevačici na ovakvoj formi mogu pozavidjeti i svjetske zvijezde, a evo u čemu se krije tajna njezina izgleda

Majina izvedba i pojava u stilu kabareta malo koga su ostavili ravnodušnim, a dobila je i veliku podršku od bivše sudionice showa Lu Jakelić, koju smo u prošloj sezoni također imali priliku gledati u ulozi Severine.

"Znam koliko je, bez obzira na to što drugima tako ne izgleda, teško ući u proces i imati presing da baš sve zadovoljiš i ispoštuješ u liku. Pogotovo kod ovakve žene. Čestitam ti. A sad mo'š dalje nastaviti pričat nenazalno... Iako će se potkrasti još, vjeruj", poručila je Lu Maji u komentarima.

"Savršeno", "Bravo, Majo, bila si super", "Savršena verzija Sevke", "Stoji ti bolje nego normala", "Ne znam je li zato što te obožavam ili si stvarno najbolja, ali zapravo si najbolja", "Preslatka kao uvijek", "Kraljica u ulozi kraljice", "Za ženidbu", komplimenti su koje je dobila od svojih obožavatelja. 

Pogledajte haljinu Maje Šuput zbog koje joj je Navojec rekao da izgleda kao predivna anđeoska pahuljica!

Jennifer Lopez na događaju na kojem je gost bio i premijer Plenković istaknula dekolte s kakvim je već dugo nismo vidjeli