Neće u školu

Previše popularni da bi se obrazovali!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumica Maisie Williams, poznata po ulozi Arye Stark u 'Igri prijestolja', još je jedna u nizu mladih poznatih zvijezda koje su napustile školovanje.

16-godišnja glumica Maisie Williams, koja glumi Aryu Stark u seriji 'Igra prijestolja', u potpunosti je završila svoje obrazovanje. 'Prestala sam ići u školu prije dvije godine', otkrila je glumica.

Pogledaj i ovo Harry Styles - 1 Ovo nitko nije očekivao! Proslavljeni glazbenik napravio je drastičnu promjenu imidža, obožavateljice su u šoku: ''Past ću u nesvijest...''

Jack Gleeson poznatiji kao 'King Joffrey' napušta 'Igre prijestolja' - ide u mirovinu

'Imam 16 godina pa mogu prestati. Uvijek se mogu vratiti u školu, ali sada se želim fokusirati na glumu', rekla je Maisie, iako ne zna što će se dogoditi njezinom liku do kraja serije jer nije htjela pročitati sve knjige do kraja.

I njezina starija sestra iz serije nije baš oduševljena školom. 'Bilo mi je teško podnositi da mi se nastavnici obraćaju s visoka. Stalno sam mislila kako bismo trebali voditi neke zanimljivije razgovore', rekla je Sophie Turner, koja glumi Aryeinu stariju sestru Sansu Stark u 'Igri prijestolja'. Dodala je kako će joj u budućnosti biti drago što je tinejdžerske godine provela na setu serije i pritom se ludo zabavljala.

Osim njih, školovanje su napustili i zvijezda One Directiona Harry Styles te Daniel Radcliffe, popularni Harry Potter.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene