Tek je nedavno prekinula dugogodišnju vezu, a javnosti je već predstavila svog "Macho mana".


Simpatična Andrea Šušnjara tek je nedavno je prekinula višegodišnju vezu, a javnosti je već predstavila svog "Mucho mana". Ne, nije riječ o novom partneru nego o novoj pjesmi grupe Magazin.

"Bilo je jako zabavno, interesantno te pomalo neobično snimati ovu pjesmu. No, isto tako moram priznati da smo se svi jako dobro zabavili i nasmijali u studiu prilikom snimanja nove pjesme „Macho man“. Atmosfera je bila toliko opuštena da su čak Keko i Željko sponatano zaplesali dok su čekali da snime svoj dio", izjavila je Andrea kojoj se pjesma svidjela već na prvu.

Magazin (FOTO: Nataša Bartulica)

"Reakcije onih koji su je imali priliku čuti su odlične, što me posbno veseli. Glazba i tekst su zabavni,smiješni i garantiraju dobru zezanciju! Napravljena je za potrebe mjuzikla „Pacijenti“ te je na premijeri izazvala najviše oduševljenja, osmjeha na licima gledatelja ali i veliki aplauz, što pokazuje da dobro prolazi kod publike i zbog toga sam neizmjerno sretna. Mjuzikl je zbilja ispunio sva moja očekivanja, a sve uloge su me na svoj način oduševile. Jako sam sretna zbog obitelji Huljić što su jos jednom pokazali i dokazali da su najbolji u svom poslu, te sam ponosna što sam i ja dio te velike priče", kazala je Šušnjara. 

Spot potpisuje Leo Bartulica, a uloge u spotu imali su i Damir Mihanović Čubi i bivši mister Hrvatske Ivica Prižmić, koji se odlično snašao u ulozi macho mana.

Magazin (FOTO: Nataša Bartulica)

Spot govori o pastirici koja je iskreno zaljubljena u jednog farmera, a njena mama (koju je za ovu prigodu odigrao Čubi) želu ju bogato udat. Što će na kraju prevladati pogledaje sami!