POPILA PREVIŠE?

Kći slavne pjevačice šokirala ponašanjem: Jedva je stajala na nogama i pokazala donje rublje

Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Madonna (Foto: Instagram) +0 Madonna (Foto: Profimedia) Galerija

Glazbenica u usponu se nakon revija uputila na zabavu magazina Love u Standard Hotel u Londonu, a na sebi je nosila majicu koja joj je jedva pokrivala međunožje.

Kći pop kraljice Madonne Lourdes Leon (23) privukla je pažnju na Tjednu mode u Londonu. Glazbenica u usponu se nakon revija uputila na zabavu magazina Love u Standard Hotel u Londonu.

Pogledaj i ovo Lourdes Leon i Trinity Vigorsky - 4 nezahvalna pratnja Lijepa kći kraljice popa ostala je u sjeni gole stražnjice, prijateljica se na sve moguće načine trudila ukrasti pažnju!

Madonnina kći je obukla majicu koju je upotrijebila poput haljine i jedva joj je pokrila međunožje, a ogrnula se i kaputom tigrastog uzorka. Uz to je iskombinirala crne čizme do koljena.

Lourdes su se pri izlasku iz automobila nazirale gaćice, a činilo se i kao da je popila koju čašu previše i kako jedva stoji na nogama, pa se naslonila na prijateljicu. Također, u jednom trenutku je pokrila kosom lice i izgledala je kao da će joj pozliti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are Ready For You 2018! ♥️💃🏿♥️💃🏿♥️💃🏿♥️💃🏿♥️💃🏿♥️💃🏿♥️💃🏿 #llove ♥️

A post shared by Madonna (@madonna) on


Lourdes je jedina biološko dijete pjevačice Madonne i najstarija je od petero braće i sestara. Inače, ona često privlači pažnju medija svojim modnim odabirima i stavovima poput onog o nedepiliranju kao i njezina majka. Lourdes je ponosno pokazivala svoje neobrijane pazuhe i noge na modnim revijama i društvenim mrežama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene