Sigurno nije sretna

SAMO ZA 18+ Izjednačili je s pornografijom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Još se ne zna kakva je reakcija slavne pjevačica, ali ona je na ovo već navikla.

Madonna je i u 57-moj za neke previše provokativna u svojim nastupima. Svaka njezina turneja bila je popraćena nekim skandalom i nekom zabranom. Tijekom turneje 'Blond Ambition' neki su joj gradovi u kojima je nastupala pokušali zabraniti koreografiju tijekom izvođenja pjesme 'Like A Virgin' jer je previše podsjećala na simuliranje masturbacije. Ona se tada branila kako se radi o njezinom umjetničkom izražavanju i bila je spremna otići u zatvor, ali koreografiju nije promijenila.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

FOTO Golotinjom protiv Instagram cenzure

Sada u sklopu turneje 'Rebel Heart' događa se slična situacija. Ruku na srce, nitko nije tražio da slavna diva napravi izmjene u svom nastupu, ali su zato odlučili zaštiti mlađe od 18 godina tako da im neće biti dozvoljeno doći na Madonnin koncert u Singapuru 28. veljače. Organizatori koncerta putem facebooka obznanili su kako je koncert označen s 'R18', a to znači da oni mlađi neće moći ući na stadion koji prima oko 55 tisuća ljudi.

Singapur je poznat po svojim strogim pravilima, iako, u zadnje vrijeme ipak su malo popustili. Većina građana i dalje je vrlo konzervativna pa su organizatori odličili ne 'izazivati vraga'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene