NEUMOLJIVA DIVA

NE MARI ZA OBITELJ Pliva u novcu, a braća joj na rubu propasti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok Madonna uživa u svjetskoj popularnosti i slavi, njezin stariji brat je na rubu propasti.

Madonnin brat, Martin Ciccone, opet je posrnuo. Nakon što je nekoliko godina bio trijezan, 59-godišnji Madonnin stariji brat uhvaćen je kako u jutarnjim satima pije na stepenicama ispred ruševne kuće u Los Angelesu. Njegovi prijatelji otkrili su kako su se bojali ovoga, te sada preklinju njegovu slavnu i bogatu sestru da uskoči i pomogne mu, piše RadarOnline.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

''Čini se kako Martin ne može i ne želi prestati piti. Zbilja je tužno'', rekao je zabrinuti prijatelj. Dok Madonna pliva u novcu i uživa u svjetskoj popularnosti i slavi, njezin drugi brat, Anthony Ciccone živi kao beskućnik. Oslanja se na dobrotu i pomoć ljudi na ulici. Sve je krenulo nizbrdo nakon što je izgubio posao u vinogradu svog oca u Suttons Bayu u Michiganu.

''Svi su me ostavili kada sam imao tešku fazu u životu. Na pitanje zašto sam na ulici, a sestra mi je multimilijunašica odgovarao sam stotine puta. No, nikad ne reci nikad. Ovo se može dogoditi bilo kome. Nemam prihoda i prikupljam boce i limenke, radim svakakve poslove'', rekao je prije nekoliko godina Anthony.

Čini se kako Madonna nije bliska ni s jednim svojim bratom jer joj je čak njezin mlađi brat Christopher okrenuo leđa. U knjizi koju je napisao 2008. godine Madonnu je nazvao egocentričnom i manipulativnom kučkom.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene