Uživa na odmoru!

U izdanju u kakvom je ne viđamo često - prepoznajete li ju?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pridružila se djeci na odmoru …

Slavna pjevačica Madonna pridružila se u Francuskoj svojoj starijoj djeci Lourdes i Roccu koji su tamo na odmoru u pratnji njenog dečka Timora Steffensa.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

Nakon napornog rada i snimanja svog 13. Albuma došlo je vrijeme za odmor. Slavna se pjevačica pridružila ostatku obitelji u francuskoj, a do tada je brigu o djeci preuzeo mlađahni pjevač.

Kraljica popa fotografijom na Instagramu posvađala obožavatelje!

Umjesto uživanja na plaži, na rasporedu ovog ljeta bilo je uživanje u šumi tj. paintball terenu. To je igra u kojoj se sudionici natječu u timu ili samostalno s ciljem izbacivanja jednog ili više protivnika, gađajući i označujući ih kuglicama koje sadrže boju iz paintball markera, piše Daily Mail.

Pjevačica, koja je velika zagovornica vježbanje i zdravog života, očito i svoju djecu želi potaknuti na bavljenje rekreacijom i na odmoru.

Lourdes, koja je ove godine završila srednju školu u upisala fakultet i Rocco, koji je navršio 14 godina pratili su svoju slavnu majku u brdovitoj šetnji. S njma je bio i majčin dečko, a Madonnina posvojena djeca, osmogodišnjaci David i Mercy nisu viđeni s njima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene